Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρέμος Σφακιανάκης κόντρα: “Δεν κάνεις πολιτική τοποθέτηση όταν ο άλλος θέλει να πιει ένα ποτό”
LIFESTYLE

Ρέμος Σφακιανάκης κόντρα: “Δεν κάνεις πολιτική τοποθέτηση όταν ο άλλος θέλει να πιει ένα ποτό”

Ρέμος Σφακιανάκης κόντρα: Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο After Dark, και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον εκκεντρικό Νότη.

Ρέμος Σφακιανάκης κόντρα: Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά, στο After Dark, και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Υπήρχε πάντα μια αίσθηση εμπαιγμού με τον Νότη. Σαν καλλιτέχνη τον εκτιμώ και τον σέβομαι, με πολύ όμορφη δισκογραφία, μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον. Μετά το γύρισε θέλοντας να πει και τον πολιτικό του λόγο μέσα από τα τραγούδια, που θεωρώ ότι ήταν λανθασμένος ο τρόπος, κατά την άποψή μου, συγγνώμη Νότη.

Ήταν λανθασμένος τρόπος η πολιτική τοποθέτηση μέσα από τα τραγούδια

Αν κάνεις πολιτικό τραγούδι πρέπει να το υποστηρίζεις με την ίδια σοβαρότητα, αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια, ούτε να κάνεις την ώρα που ο άλλος θέλει να πιει ένα ποτό ή να ηρεμήσει ή να διασκεδάσει εσύ να του βάλεις ένα πολιτικό μήνυμα σώνει και καλά».

Ο Παντελίδης και το μπέρδεμα…

Τότε κάναμε πολύ παρέα με τον Παντελή Παντελίδη και ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Κάποιος άκουσε ένα καινούργιο τραγούδι και είπε στον Νότη ‘πότε το έβγαλες αυτό το τραγούδι;’ και είπε ‘αν είναι δυνατόν να με μπερδεύεις’ κι εκεί άρχισε η κόντρα.

Εκεί βγάλαμε την πρώτη μας φωτογραφία, μια ασπρόμαυρη λίγο… μαφιόζικη ότι ‘Νότη, ησύχασε’ κι εκεί το πήρε, δεν το άφησε. Δεν το άφησε να πέσει κάτω, άρχισε και ο Νότης να λέει τα δικά του από τον φίλο μας τον Γιώργο Λιάγκα», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος.

Όλα όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος μέχρι το 40ο λεπτό: 
Δείτε ακόμη: 

Πάολα – Σφακιανάκης τέλος: Ξαφνική αποχώρηση από το σχήμα – “Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του”

Η συνέντευξη του Σφακιανάκη στον Ρέμο

Τον Ιανουάριο ο Νότης Σφακιανάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μουσικός 98,6» και προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι δύο άντρες είπαν πολλά μεταξύ τους, ωστόσο η ατάκα του Αντώνη Ρέμου: «Δημοσιογράφος δεν είμαι. Μη με βρίζεις. Εγώ ρε φίλε δε σε έχω βρίσει» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κώστα Τσουρού και του Άρη Καβατζίκη.

Επιπλέον, εντύπωση προκάλεσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης η ατάκα του Νότη Σφακιανάκη για τον γάμο του Αντώνη Ρέμου: «Δεν έχεις νυμφευτεί; Όχι παντρευτεί, τι είσαι γκέης;».

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στην Ελένη Βιτάλη αλλά και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις