Γενέθλια Ολυμπιακού Μαρινάκης: Με στίχους του ιστορικού ύμνου το μήνυμά του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γενέθλια Ολυμπιακού Μαρινάκης: Με στίχους του ιστορικού ύμνου το μήνυμά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γενέθλια Ολυμπιακού Μαρινάκης: Το μήνυμά του για τα γενέθλια των "ερυθρόλευκων", γεμάτο ελπίδα για "κορυφές".

10.03.2019 | 08:49

Γενέθλια Ολυμπιακού Μαρινάκης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στα 94α γενέθλια του συλλόγου καθώς και στους επόμενους στόχους του.

Αναλυτικά η δήλωση του ηγέτη των ερυθρόλευκων:

«Φτερά στα πόδια, καρδιά μεσ’ στα στήθια πού δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια…»

Σε αυτούς τους στίχους του ιστορικού ύμνου του Συλλόγου μας περιγράφεται όλη η πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Με την αθλητική υπεροχή και τη δύναμη της ψυχής που χαρακτηρίζει τον ΟΣΦΠ.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο για τους ανθρώπους του μόχθου και της εργατιάς, για τους νικητές της ζωής.

Ο Σύνδεσμος και το σύμβολο μιας ομάδας που έμελλε να γίνει ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας και ένας από τους σημαντικότερους σε όλο τον κόσμο.

Τα χρώματα του πάθους και της καθαρότητας μαζί με τον ιερό δαφνοστεφανωμένο έφηβο από το 1925 μέχρι σήμερα μας ταξιδεύουν σε ένα μοναδικό παραμύθι μέσα από θριάμβους και νίκες.

Ένα παραμύθι που έγινε Θρύλος, ζωντανός και ανίκητος.

Να είστε βέβαιοι ότι θα δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις καθημερινά για να συνεχίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να κατακτά κορυφές σε όλα τα σπορ σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία και στην πατρίδα.

Χρόνια Πολλά στη μεγάλη μας αγάπη. ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Βαγγέλης Μαρινάκης: Για πρώτη φορά στο «Σίτι Γκράουντ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην Αγγλία για να παρακολουθήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Για πρώτη φορά στην ιστορική έδρα της αγγλικής ομάδας το «Σίτι Γκράουντ»!

Τις προηγούμενες φορές που ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του είχε γίνει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπως αυτή με την Τσέλσι για το Κύπελλο. Εντός έδρας έχει δει μόνο αγώνες της Κ23.

Αγγλικά δημοσιεύματα τονίζουν πως ο Μαρινάκης θέλει να αναμορφώσει την ιστορική έδρα της Φόρεστ και να την μετατρέψει σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 38.000 θεατών, έχοντας ως στάνταρ το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έδρα του Ολυμπιακού.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν έχει οριστεί μπάτζετ από τα χείλη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο υπολογίζεται πως θα κοστίσει κάπου ανάμεσα στα 40.00.000 με 50.000.000 εκατομμύρια λίρες.

Ο’Νιλ: «Να έρχεται στους αγώνες μας ο Μαρινάκης»

Ο Μάρτιν Ο’Νιλ, κόουτς της ομάδας του Έλληνα εφοπλιστή, τόνισε ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βλέπουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε περισσότερους αγώνες στο γήπεδό τους.

«Ο Μαρινάκης μας έδωσε συγχαρητήρια και του είπαμε να έρθει ξανά σε ματς της Φόρεστ.

Μας είπε πόσο καλά πήγαμε που ήταν πολύ ωραίο και εμείς του ζητήσαμε να έρχεται και σε άλλους αγώνες μας και ας έχει και την ομάδα του Ολυμπιακού».

Να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ νίκησε με 3-0, στο γήπεδό της.

Μαρινάκης για ΣΥΡΙΖΑ: Νοσηροί εγκέφαλοι που διαβιούν σε σιχαμένο βούρκο οι Τσιπροβαξεβάνηδες

Exit mobile version