Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βερύκιος Τσιμτσιλή Happy Day: Σε ποιητικό τόνο η ανακοίνωσή του για το “τέλος”
LIFESTYLE

Βερύκιος Τσιμτσιλή Happy Day: Σε ποιητικό τόνο η ανακοίνωσή του για το “τέλος”

Βερύκιος Τσιμτσιλή Happy Day: Ανακοίνωσε την απόφαση που πήρε, πετώντας "καρφιά" για τις επιθέσεις που δέχεται...

Βερύκιος Τσιμτσιλή Happy Day: Ο Δήμος Βερύκιος αιφνιδίασε τους πάντες στο Happy Day με μια ανακοίνωση που έκανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, σχετικά με την απόφαση που έχει πάρει.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως από την επόμενη Τρίτη η παρουσία του στην εκπομπή δεν θα ξεπερνά τα 15 λεπτά.

«09:00 με 09:15 έχω πάρει μια απόφαση, θα σας την ανακοινώσω τώρα. Γιατί όπως έλεγε και ο Χαρίλαος Φλωράκης, συσκέπτομαι με το μαξιλάρι μου. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη και λόγω του ότι έχω κουραστεί, να σας ανακοινώσω σε όλους σας, ότι από την επόμενη Τρίτη δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας περισσότερο από ένα τέταρτο.

Γιατί έχω κουραστεί Σταματινάκι μου, γιατί αυτό που σας δίνω είναι βγαλμένο από την ψυχή μου και έχει μεγάλο κόπο. Σας το λέω για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση και για να μην με πιέσει κανείς. Δεν μπορώ να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας, μία στον έναν και μία στον άλλον. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου».

Τα πρόσφατα καρφιά για τις απουσίες στην κοπή της πίτας του Alpha

Η εκδήλωση έγινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου και ο δημοσιογράφος φάνηκε εκνευρισμένος με την τις ηχηρές απουσίες από το event.

Μερικές από τις πιο ηχηρές απουσίες ήταν αυτές των Ελένη Μενεγάκη, Αντώνη Σρόιτερ, Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χταζηβασιλείου.

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά.

Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, φωτογραφίζω όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Θύελλα αντιδράσεων για το βλάσφημο tweet του Δήμου Βερύκιου – “Βροχή” τα report

Μόνο που δεν έκλαψε ο Βερύκιος για τον Λαζόπουλο – “Παγωμένη” η Τσιμτσιλή (vid)

Ο Βερύκιος στήριξε με θέρμη τον Τσίπρα για το Μάτι – “Σκοτωμός” στο Happy Day (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις