Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία μεσίτη Χαλάνδρι Γερμανίδα: “Του έδωσα χάπια με πορτοκαλάδα”
ΕΜΕΙΝΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ

Δολοφονία μεσίτη Χαλάνδρι Γερμανίδα: “Του έδωσα χάπια με πορτοκαλάδα”

Δολοφονία μεσίτη Χαλάνδρι Γερμανίδα: Ήταν 15 μέρες δίπλα στο πτώμα, σοκάρουν τα όσα είπε στις Αρχές.

Δολοφονία μεσίτη Χαλάνδρι  Γερμανίδα: Εξιχνιάστηκε το φονικό στο Χαλάνδρι με την δολοφονία του 64χρονου μεσίτη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά του στις 21 Φεβρουαρίου.

Οι έρευνες των αρχών είχαν στραφεί προς την 56χρονη Γερμανίδα σύντροφό του, η οποία αφού αναζητούνταν εδώ και μέρες, τελικά συνελήφθη σήμερα σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι.

Ετοιμαζόταν να φύγει

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την «μπλοκάρουν» κυριολεκτικά στο παρά πέντε καθώς η γυναίκα είχε κάνει check out και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί.

Μετά την σύλληψη της η γυναίκα ανέφερε στις αρχές πως το μοιραίο βράδυ ο 64χρονος μεσίτης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και πως ακολούθησε έντονος καβγάς μεταξύ τους.

Του έδωσα χάπια, δεν ήταν έντιμος

«Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος. Του έδωσα 5-6 ηρεμιστικά χάπια σε πορτοκαλάδα. Δεν ξέρω αν πήρε κι άλλα. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε», φέρεται να δήλωσε.

Η γυναίκα αποκάλυψε επίσης ότι έμεινε δίπλα στο πτώμα 15 μέρες. Επιχείρησε να το δέσει με ιμάντες για να το μετακινήσει και να το βγάλει έξω από το διαμέρισμα, όμως δεν τα κατάφερε.

Είχε στεγανοποιήσει πόρτες και παράθυρα

Όταν άρχισε η έντονη δυσοσμία, αποφάσισε να φύγει. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει ότι έχει γίνει εκχύμωση στο κάτω χείλος του θύματος που μπορεί να δικαιολογήσει απόφραξη μύτης και στόματος.

Ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν να εντοπιστεί η σορός του, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, που ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Πίστευε πως υπάρχει άλλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η αιτία του καυγά τους το μοιραίο βράδυ, ήταν πως η γυναίκα πίστευε ότι υπάρχει κι άλλη γυναίκα στην ζωή του 64χρονου.

Πάνω στον καυγά, ο άνδρας φέρεται να την έσπρωξε και να την χτύπησε. Εκείνη δηλώνει πως του έριξε αρκετά ηρεμιστικά χάπια στο ρόφημά του, δεν εξήγησε όμως στους αστυνομικούς το γεγονός ότι είχε σακούλα στο κεφάλι του.

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προέρχεται από ασφυξία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 21-2-2019, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα (9-3-2019) το πρωί συνελήφθη. Η 56χρονη οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αττικής και αφού σχηματίστηκε δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Τι δήλωνε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις