Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδος 2019 κλήρωση αγώνες: Το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδος 2019 κλήρωση αγώνες: Το πρόγραμμα μέχρι τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος 2019 κλήρωση αγωνες: Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης των ημιτελικών του κυπέλλου το επικρατέστερο σενάριο είναι να έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού.

ΑΕΚ – Λαμία και ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την κλήρωση που διεξήχθη για την φάση των «4» διοργάνωσης.

 

 

Οι δύο ομάδες που βγήκαν μάλιστα πρώτες στην κληρωτίδα θα είναι και οι γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια. Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί έτσι τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης, με τις ρεβάνς στις δύο επαρχιακές πόλεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί και πάρουν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, θα αγωνιστούν σε αυτό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει επικρατήσει στους δύο τελευταίους.

Μία βδομάδα νωρίτερα θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα των τεσσάρων ομάδων που παίρνουν μέρος στα ημιτελικά του θεσμού. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, συνεδρίασε και αποφάσισε να ορίσει τον τελικό στις 11 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων, αφού έλαβε υπόψιν σχετικό αίτημα των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Λαμία, για μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 2028-19, ορίζει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 11/05/2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις