Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζώρτζογλου Μαριόλα γάμος: Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη κι ο έρωτας “ξεχείλιζε” (vid)
LIFESTYLE

Τζώρτζογλου Μαριόλα γάμος: Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη κι ο έρωτας “ξεχείλιζε” (vid)

Τζώρτζογλου Μαριόλα γάμος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τζώρτζογλου Μαριόλα γάμος: Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα” και μίλησε για όλα.

Τον ηθοποιό συνόδευε η μέλλουσα σύζυγός του Σοφία Μαριόλα. Μάλιστα, επρόκειτο για την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε το πού γνωρίστηκαν και πώς ένιωσε όταν την είδε. Ο ηθοποιός μίλησε για την Σοφία Μαριόλα με πολύ τρυφερά λόγια και δεν έκρυψε πως ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Σοφία Μαριόλα αναφέρθηκε στον Στράτο Τζώρτζογλου και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της.

Η Σοφία μπήκε στη ζωή του Στράτου Τζώρτζογλου σε μια φάση της ζωής του που δεν ήθελε να έχει σχέση και του άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης ήταν πιασμένοι χέρι χέρι, κάτι που φανερώνει το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η όμορφη καθηγήτρια μουσικής και ο ηθοποιός, θα παντρευτούν στα Χανιά στις 9 Ιουνίου. Μάλιστα είχαν δημοσιεύσει την πρόταση γάμου, που έγινε στην Αμερική.

Σε πρόσφατες δηλώσεις έκαναν κι άλλες αποκαλύψεις.

Η Σοφία θα είναι στο πλευρό του Στράτου όχι μόνο ο σύζυγος αλλά και ως καθηγήτρια και πιο συγκεκριμένα μουσικολόγος.

«Έχω τελειώσει μουσικολογία στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης και για χρόνια έπαιξα πιάνο και θεωρία μουσικής, αρμονία. Σίγουρα έχω άγχος και θέλω να είμαι αντάξια των προσδοκιών του και θα βάλω τα δυνατά μου σαν Σοφία και όχι σαν γυναίκα του Στράτου Τζώρτζογλου», είπε η ίδια.

«Δεν είμαι αυστηρός, είμαι ενθουσιασμένος, έχω έμπνευση. Είμαι ευτυχισμένος και η Σοφία έχει συμβάλλει πάρα πολύ σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η επική ατάκα σε μία από τις συνεντεύξεις του για τη Σοφία: Το… download του Θεού

Γεωργιάδου -Τζώρτζογλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τους δύο πρώην συζύγους

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή τους, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Γεωργιάδου με τον πρώην σύζυγό της Στράτο Τζώρτζογλου, λίγες ημέρες πριν.

Το ζευγάρι έχει βάλει τέλος στο γάμο του εδώ και περίπου 15 χρόνια όμως διατηρεί άψογες σχέσεις, παρά το διαζύγιο. Άλλωστε έχουν κι έναν γιο, τον Αλκιβιάδη.

Ο νεαρός Τζώρτζογλου σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας ακολουθήσει τον πατέρα του, πριν από μερικά χρόνια στις επαγγελματικές του αναζητήσεις.

Φέτος όμως, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στην Ελλάδα προετοιμάζοντας τον γάμο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις