Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Η πρώτη εμφάνιση με τον πολύ νεότερο και κούκλο Νικολά
LIFESTYLE

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Η πρώτη εμφάνιση με τον πολύ νεότερο και κούκλο Νικολά

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον 36χρονο σύντροφό της Νικολά Λεφέβρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις πιο ωραίες γυναίκες στον πλανήτη, αποκάλυψε την ύπαρξη ενός νέου άνδρα στη ζωή της τον Μάιο του 2017, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ.

Και πριν από λίγες ημέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με τον 36χρονο σύντροφό της Νικολά Λεφέβρ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, στο πιο σημαντικό σόου, αυτό της Chanel.

Ο πρώην σύζυγός της, Βενσάν Κασέλ έχει ήδη αλλάξει σελίδα στη ζωή του εδώ και καιρό καθώς με την σύζυγό του πλέον Τίνα Κουνακέϊ περιμένουν την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.

Η Μόνικα Μπελούτσι, νιώθοντας σίγουρη πλέον για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της, αποφάσισε να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Η 54χρονη ηθοποιός πιασμένη χέρι – χέρι με τον αγαπημένο της, έδειχνε πολύ ευτυχισμένη.

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Ποιος είναι ο Νικολά

Σύμφωνα με το Vanity Fair της Γαλλίας, ο Νικολά είναι Γάλλος καλλιτέχνης και σκηνογράφος, ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από το χώρο του μόντελινγκ.

Μιλώντας για τον νέο της σύντροφο, το 2017 η Μόνικα Μπελούτσι είχε δηλώσει στο Paris Match: «Δεν ξέρω αν είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ο ρυθμός της ζωής του, του επιτρέπει να καταλάβει την δική μου, δεν θα ήμουν ικανή για να τακτική και δομημένη ύπαρξη».

Σύμφωνα με το περιοδικό Voici, που είχε κυκλοφορήσει τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες του ζευγαριού, ο Λεφέβρ είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Παρίσι καθώς και μανιώδης συλλέκτης αντικών και παλαιών αντικείμενων, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Μόνικα Μπελούτσι: “Κολάζει” ακόμα και με την ανάσα της

Η Ιταλίδα μελαχρινή παραμένει η πανέμορφη εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς και έκλεισε 54 χρόνια μυθικής παρουσίας την 30ή Σεπτεμβρίου. Το motto της είναι: «Όταν σκορπάς θετική ενέργεια γύρω σου, αυτή σου επιστρέφεται».

Έχει παραδεχθεί, άλλωστε, ότι η εξωτερική της εμφάνιση άνοιξε πολλές πόρτες και της έδωσε ρόλους. Παρόλα αυτά «χρειάστηκε -μετά τη Μalena- να δουλέψω σκληρά, να κάνω μαθήματα υποκριτικής, αγγλικών και γαλλικών».

Με την τελευταία της ταινία έκανε μια ανατροπή, στον επί σειρά δεκαετιών καθιερωμένο ρόλο του κοριτσιού του James Bond.

Έσπασε το ηλικιακό φράγμα και υποδύθηκε, στα 51 της χρόνια, την κοπέλα του Βρετανού πράκτορα. Πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν για το προχωρημένο της ηλικίας. Εκείνη τους αποστόμωσε, απαντώντας: «Δεν είμαι Bond-Girl. Είμαι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο. Είμαι μια Bond Lady ή Bond Woman. Δεν μου αρέσει το Bond Girl».

Έκανε πρώτη φορά σεξ στα 14

Είναι η γυναίκα που δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε σεξ πρώτη φορά στα 14 της χρόνια. Μάλιστα, εν γνώσει των γονέων της έκανε «έρωτα σε ηλικία 14 ετών με το νεαρό που είχα τότε δεσμό και το γνώριζαν και οι γονείς μου, δύο υπέροχοι άνθρωποι, γιατί στο σπίτι μας μιλούσαμε ανοιχτά».

Γεννήθηκε στην Ούμπρια της Ιταλίας κι ήταν κόρη ενός ζευγαριού που ένωνε τις αντιθέσεις, από μητέρα ζωγράφο και πατέρα φορτηγατζή.

Ξεκίνησε από τα 16 της χρόνια να εργάζεται ως μοντέλο, ενώ αργότερα υπήρξε φοιτήτρια της Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Σύντομα συνειδητοποίησε πως δεν ήθελε πραγματικά να ασχοληθεί με τη δικηγορία.

Έκανε αίσθηση στο «Dracula» του Bram Stoker ενώ καθιερώθηκε με το ρόλο της «Μαλένα», στην ομώνυμη ταινία του Giuseppe Tornatore. Με το ρόλο της στην ταινία «Μη αναστρέψιμος» και τη περίφημη δεκάλεπτη σκηνή του παρά φύση βιασμού της, σε μια υπόγεια διάβαση, σόκαρε κοινό και κριτικούς.

Η Μπελούτσι μιλάει πέντε γλώσσες και έχει γυρίσει ταινίες μιλώντας τες όλες: ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά , ισπανικά και αραμαϊκά.

Το 2004 πόζαρε γυμνή και σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, θέλοντας να δηλώσει την αντίθεσή της στην απαγόρευση της δωρεάς σπέρματος από την ιταλική νομοθεσία. Το 2010 δήλωσε πως «όταν σκορπάς θετική ενέργεια γύρω σου αυτή σου επιστρέφεται».

Έκανε δύο γάμους

Παντρεύτηκε το φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994 και τον ηθοποιό Vincent Cassel, το 1999, με τον οποίο μάλιστα έμεινε παντρεμένη για 14 χρόνια και απέκτησε δύο κόρες, τη Deva και τη Leonie.

Το ζευγάρι δεν ζούσε πάντα μαζί στο ίδιο σπίτι, για να αποφύγει τη ρουτίνα, έτσι έμεναν σε χωριστά διαμερίσματα, με τη Μόνικα να ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της ανάμεσα στη Ρώμη και το Παρίσι.

«Θέλω να διασκεδάζω τη ζωή. Μου αρέσει να τρώω, να πίνω, να κάνω έρωτα. Για μένα αυτή είναι η ομορφιά της ζωής. Όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και ο καθένας προσαρμόζεται όπως μπορεί. Η αγωνία του να χάσεις βάρος, να νιώθεις ότι έχεις παραπάνω κιλά, ότι έχεις ρυτίδες. Όλα αυτά είναι ανοησίες».

Όταν τη ρωτούν γιατί δεν «αμύνεται» στο πέρασμα του χρόνου, με τρόπους όπως η πλαστική χειρουργική, εκείνη απάντησε: «Έχω πάρει μόνο βιταμίνες. Δεν μου αρέσει η ιδέα να πειράξω το πρόσωπό μου και ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο για μια ηθοποιό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις