Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χούλιγκαν μαχαίρωσαν 22χρονη: Φρικτό βίντεο, η κοπέλα ουρλιάζει από το ξύλο
ΕΛΛΑΔΑ

Χούλιγκαν μαχαίρωσαν 22χρονη: Φρικτό βίντεο, η κοπέλα ουρλιάζει από το ξύλο

Χούλιγκαν μαχαίρωσαν 22χρονη: Σοκ προκαλεί το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι ομάδας χούλιγκαν σε μια κοπέλα.

Χούλιγκαν μαχαίρωσαν 22χρονη: Ένα πολύ άγριο βίντεο παρουσιάζει την επίθεση με μαχαίρι σε κοπέλα από χούλιγκαν αντίπαλης ομάδας.

Στο βίντεο φαίνονται οι χούλιγκαν να επιτίθενται με κλωτσιές στην 22χρονη κοπέλα, οπαδό αντίπαλης ομάδας, που εργάζεται ως διανομέας. Κάποια στιγμή ένας τη μαχαιρώνει στο πόδι.

Το βίντεο είναι από επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου σε άλσος στο Ίλιον.

Αρχικά, βάσει των πρώτων πληροφοριών, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε την επίθεση ως υπόθεση ληστείας, καθώς από την κοπέλα άρπαξαν το κινητό και τα χρήματα.

Το βίντεο, ωστόσο, αλλάζει τα δεδομένα και οι αστυνομικοί στρέφονται στην εκδοχή της οπαδικής βίας.

Τα κρούσματα οπαδικής βίας είναι πολλά το τελευταίο διάστημα, με την εισβολή κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, αλλά και τις συγκρούσεις οπαδών του Ιωνικού και της Προοδευτικής, έξω από  το κλειστό της Νίκαιας, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ.

Τον έντονο προβληματισμό του για τα συνεχόμενα κρούσματα βίας εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της αστυνομίας, ώστε να μάθει την εξέλιξη των ερευνών, ενώ αποφασίστηκε ότι θα ακολουθήσει τις ερχόμενες ημέρες συνάντηση.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις όσον αφορά τα δύο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στις 17 Μαρτίου.

Από την ΕΛ.ΑΣ έχει αποσταλεί αίτημα προκειμένου να μετατεθεί χρονικά ο ένας εκ των δύο προαναφερόμενων αγώνων, για την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Εφόσον δεν καταστεί δυνατό τις επόμενες ημέρες να ληφθεί απόφαση από τις λίγκες (Super League και ΕΣΑΚΕ) και εφόσον υπάρξει σχετική εισήγηση της ΔΕΑΒ, η οποία θα συνεδριάσει την Τρίτη 12 Μαρτίου, τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.

Πόλο γυναικών επεισόδια: «Του έσβησαν καπνογόνο στο κεφάλι» – Δραματικές μαρτυρίες

Πόλο γυναικών: Εισβολή με ρόπαλα και μαχαίρια σε αγώνα – Τραυματίες και υλικές ζημιές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις