Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπαλτάκος Καμμένος: Ένας νέος πολιτικός “έρωτας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος Καμμένος: Ένας νέος πολιτικός “έρωτας”

Μπαλτάκος Καμμένος: Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου με τος Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μπαλτάκος Καμμένος: Συνέντευξη τύπου στα γραφεία των ΑΝΕΛ στη Βουλή δίνουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου με τος Ανεξάρτητους Έλληνες.

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κ. Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό».

Μιλάμε για εκλογική συνεργασία

«Έχουμε στενή σχέση και κοινούς προβληματισμούς με τον κ. Μπαλτάκο. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί να πούμε ότι συμπολίτευση και ΝΔ  παραδίδουν το όνομα «Μακεδονία» στην γειτονική χώρα.

Εμείς είμαστε αντίθετοι όπως αντίθετοι είναι και μεγάλη μερίδα της κεντροδεξιάς. Με τον κ. Μπαλτάκο μοιραστήκαμε προβληματισμούς και έχουμε ανοίξει διάλογο για συνεργασία που μπορεί να οδηγήσει σε κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία» είχε δηλώσει τότε ο κ. Καμμένος.

Στην ερώτηση αν θα απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλους σχηματισμούς ή προσωπικότητες του χώρου είπε ότι «υπάρχουν 45 πρώην υπουργοί της ΝΔ εκτός Βουλής και περισσότεροι βουλευτές. Θα απευθύνουμε κάλεσμα και όσοι δεν φιλοξενηθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα δούμε αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας, με στόχο την δημιουργία ενός ευρύτατου δεξιού μετώπου».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο και πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε μαζί του.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή.

Όταν είχε ανακοινωθεί το κόμμα, οι ΑΝΕΛ… έριχναν φαρμάκι

Οι ΑΝΕΛ έκαναν λόγο για μαριονέτες του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ μιλούσαν για ένα γνωστό τέλος που περιλαμβάνει πολιτικό αφανισμό και ηθικό ξεπεσμό.

«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται. Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος, «το νέο κομματικό μόρφωμα», όπως το αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝΕΛ.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

Καρατζαφέρης: Ο Μπαλτάκος, ο παρεξηγημένος Φαήλος και ο κερδισμένος Τσίπρας

ΑΝΕΛ: Βαριές κουβέντες για το κόμμα Καμμένου – Μπαλτάκου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις