Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μισθοφόρος εκλογές: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος
LIFESTYLE

Μισθοφόρος εκλογές: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος

Μισθοφόρος εκλογές: Αυτή τη φορά θα "μονομαχήσει" για τη θέση του δημοτικού συμβούλου

Μισθοφόρος εκλογές: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός από το Survivor 1 κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Αγ. Παρασκευής.

Μάλιστα είχε επιδιώξει συνάντηση με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση όπου και επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Κώστα Αναγνωστόπουλος.

Ο πάλαι ποτέ «μισθοφόρος» του Survivor είναι γέννημα θρέμμα της Αγίας Παρασκευής. Δραστηριοποιείται μάλιστα στην τοπική επιχειρηματικότητα, διατηρώντας δύο μαγαζιά στη συγκεκριμένη περιοχή και ένα στο Χολαργό.

Μισθοφόρος εκλογές: Η συνάντηση με το δήμαρχο

Ο Γιάννης Σταθόπουλος εξελέγη δήμαρχος το 2014 επικεφαλής ανεξάρτητης κίνησης υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία…

Gepostet von Kostas Anagnostopoulos am Mittwoch, 6. März 2019

Μισθοφόρος εκλογές: Ολόκληρη η ανακοίνωσή του

«Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των τελευταίων ετών, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις τομές που έγιναν στην Αγία Παρασκευή από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο – μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην πόλη μας γίνονται καθημερινά βήματα προς τα εμπρός. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή όλων μας.

Δίπλα σε μια δημοτική αρχή που θα είναι πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, που θα συσπειρώνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης μας και που ΚΥΡΙΩΣ θα βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο πλευρό των εργαζόμενων, της νεολαίας και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Αγία Παρασκευή. Και το μόνο που θέλω είναι να την δω να συνεχίσει να προοδεύει.

When you fall down you gotta get back up no matter how bad it hurts.. ————————————————————————#pirateslife #misthoforos #santodomingo #pirates #caribbean #blackpear

Gepostet von Kostas Anagnostopoulos am Mittwoch, 25. April 2018

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις