Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πέννυ Μπαλτατζή: Ραντεβού στην “Πειραιώς 131”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πέννυ Μπαλτατζή: Ραντεβού στην “Πειραιώς 131”

Πέννυ Μπαλτατζή: Για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων δίνουμε ραντεβού στην "Πειραιώς 131" για ένα "Ένα Φιλί".

Πέννυ Μπαλτατζή: Περιορισμένες εμφανίσεις αναμένουμε από την ταλαντούχο τραγουδίστρια στη νέα μουσική σκηνή στο Γκάζι με άκρως ανανεωμένο ρεπερτόριο.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η έναρξη των εμφανίσεων

Από την Παρασκευή 15 Μαρτίου και για τις επόμενες δύο Παρασκευές 22 & 29 Μαρτίου, η Πέννυ Μπαλτατζή μας παρουσιάζει τη νέα της μουσική παράσταση, «Ένα Φιλί».

Πρόκειται για μία δουλειά στην οποία εκτός των εξαιρετικών μουσικών που τη συνοδεύουν, η Πέννυ προσκαλεί και υποδέχεται επί σκηνής,  έναν καλεσμένο-έκπληξη, διαφορετικό σε κάθε live!

«Ένα Φιλί» είναι ο τίτλος των νέων εμφανίσεων, προδίδοντας τη διάθεση της Πέννυς, εν όψει της Άνοιξης που καταφθάνει.

Θα δούμε μια παράσταση ζεστή και άμεση, παρέα με τους μουσικούς που τη συνοδεύουν επί σκηνής τον τελευταίο ένα χρόνο. Θα ακούσουμε ένα set list που περιλαμβάνει όλα τα παλαιότερα δικά της τραγούδια και όχι μόνο.

Η Πέννυ Μπαλτατζή θα τραγουδήσει πρωτότυπες διασκευές κλασικών και αγαπημένων από την ελληνική δισκογραφία. Και φυσικά τραγούδια από το επερχόμενο νέο της άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα την άνοιξη, από την Panik Records.

Πέννυ Μπαλτατζή: Η νέα μουσική στέγη της

Τα Αθηναϊκά Θέατρα δημιούργησαν το «Πειραιώς 131-Μουσική Σκηνή», φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο -μέχρι πριν λίγους μήνες- Θέατρο Πειραιώς 131, το οποίο αναδιαμόρφωσαν εσωτερικά εξ’ ολοκλήρου, προσδίδοντάς του με αυτόν τον τρόπο μια καινούργια ταυτότητα!

Ο χώρος είναι «ευέλικτος» και μοντέρνος αισθητικά, με μεγάλη μπάρα και ευρύχωρο φουαγιέ.

Διαθέτει εξαίρετη ακουστική, χωρητικότητα έως και 500 άτομα, ορθίους και καθήμενους, και φιλοδοξεί να εξελιχθεί στην πρώτη επιλογή για μία live μουσική εμπειρία ή για μία «κρυφή συναυλία».

Καλύπτει, όλες τις προδιαγραφές για μια παράσταση stand-up comedy, για μια «μικρή» συναυλία ενός μεγάλου καλλιτέχνη, για την πρώτη επίσημη παρουσίαση ενός δίσκου, αλλά και για μια συνέντευξη Τύπου ή μια πολιτιστική εκδήλωση με πολλές εκφάνσεις (φωτογραφία, ζωγραφική, βιβλίο, video art, θεατρική performance ή ακόμα και αναλόγιο).

Πέννυ Μπαλτατζή: Το καινούργιο τραγούδι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις