Facebook messenger: Δοκίμασε το Dark Mode

PLUS

Facebook messenger: Δοκίμασε το Dark Mode

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Facebook messenger: Η γνωστή εφαρμογή δωρεάν επικοινωνίας, πρόσθεσε και εκείνη με τη σειρά της την λειτουργία Dark Mode.

05.03.2019 | 08:20

Facebook messenger: Πριν από μερικές μέρες το Facebook εξέδωσε μια ανακοίνωση και ενημέρωσε τους χρήστες του ότι θα παρουσιάζει το Dark Mode, δηλαδή τη σκοτεινή λειτουργία. Το Dark Mode έχει γίνει αρκετά αγαπητό σε όλες τις εφαρμογές και τα λειτουργικά και όπως φαίνεται το Facebook, δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί.

Πώς μπορεί να ενεργοποιηθεί το Dark Mode:

Η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger μπορεί να ενεργοποιηθεί στέλνοντας αρχικά ένα emoji φεγγαριού σε μια συνομιλία σας. Μόλις στείλετε αυτό το emoji, θα δείτε ένα αναδυόμενο μήνυμα στην κορυφή που βγάζει το μήνυμα «You Found Dark Mode!».

Κάτω από αυτό θα υπάρχει ένα κουμπί με «Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις» γραμμένο σ’ αυτό. Πατώντας σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger.

Εκεί θα ανακαλύψετε τη νέα επιλογή που ονομάζεται «Dark Mode». Στη συνέχεια θα εντοπίσετε ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα του, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία.

Facebook messenger: Το Dark Mode σε ποιους είναι διαθέσιμο;

Ωστόσο σημειώνεται ότι προς το παρόν φαίνεται ότι η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους, αφού κάποιοι χρήστες που έκαναν τα συγκεκριμένα βήματα, δεν μπόρεσαν να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Ακόμη και έτσι, αξίζει μία γρήγορη αναζήτηση στις ρυθμίσεις, όπου και θα δουν διαθέσιμη την επιλογή.

Exit mobile version