Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Πολλά νεύρα στο τεστ δημιουργικότητας
LIFESTYLE

Master Chef 3: Πολλά νεύρα στο τεστ δημιουργικότητας

Master Chef 3: Μαγείρεψαν ζευγάρια κι έγινε χαμός.

Master Chef 3: Καινούργια εβδομάδα με καινούργιο Mystery Box και η κουζίνα γέμισε φωνές, νεύρα και έντονη ερωτική διάθεση.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στο Mystery Box το οποίο έκρυβε αφροδισιακά υλικά. Νικήτρια ήταν η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, καθώς το πιάτο της κέρδισε τους τρεις κριτές.

Η παίκτρια, ως νικήτρια της δοκιμασίας, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει το βασικό υλικό του τεστ δημιουργικότητας. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το πλεονέκτημά της.

Η Σπυριδούλα, εκτός του ότι μαγείρεψε στη δοκιμασία άρα δεν κινδύνεψε να τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση, διάλεξε τα ζευγάρια που θα μαγειρέψουν στην επόμενη δοκιμασία με βασικό υλικό λευκή σοκολάτα, ράσμπερι και κάρδαμο.

Η παίκτρια έπαιξε στρατηγικά σε ορισμένες της επιλογές, όπως αυτή της Ασημίνας Ουστάλι και της Γιάννας Ρέντεση, ενώ σε άλλες έκανε δυνατά δίδυμα, όπως του Χρήστου Μπάρκα και του Πάνου Τόγια.

Κάποια ζευγάρια ταίριαξαν, κάποια ήταν αδιάφορα και άλλα έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Master Chef 3: Ο έξαλλος Χαράλαμπος και ο κουλ Παντελής

Ενα από τα ζευγάρια που δεν ταίριαξαν καθόλου στο τεστ δημιουργικότητας ήταν ο Παντελής και Χαράλαμπος.

Το ζευγάρι φάνηκε από την αρχή να διαφωνεί, καθώς ο Χαράλαμπος δεν συμφωνούσε με την ιδέα του Παντελή, υποστηρίζοντας πως δεν θα μπορέσει να φτιάξει το γλυκό. Ετσι, είχε έτοιμο το δικό του plan b.

Η δοκιμασία ξεκίνησε, ο Παντελής άρχισε να μαγειρεύει και ο Χαράλαμπος να γκρινιάζει. Η αρνητικότητά του ήταν τέτοια που έφτασε στο σημείο να γίνεται έξαλλος. «Αν βγάλουμε πιάτο, είμαστε τυχεροί. Ο καθένας κάνει ότι θέλει», είπε ο παίκτης στους κριτές, μην σταματώντας να ξεφυσά.

Ο Παντελής, από την άλλη, είχε μια μικρή «έκρηξη», αλλά κατά τα άλλα ήταν έτσι όπως τον ξέρουν οι τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής… χαλαρός.

Μιλώντας στην κάμερα και σχολιάζοντας τι γίνεται, ο Χαράλαμπος τον κατηγόρησε για bullying και η κόντρα συνεχίστηκε.

Οι παίκτες, πάρα τα νεύρα, έβγαλαν πιάτο και παρέμειναν ασφαλείς, καθώς το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους κριτές.

Master Chef 3: Νίκη στον «Κρατς» και τον Πάνο

Το καλύτερο πιάτο ήταν του Χρήστου και του Πάνου, οι οποίοι θα είναι και οι αρχηγοί στην ομαδική δοκιμασία.

Τα χειρότερα πιάτα είχαν η Λιζ και η Ιωάννα και η Μαρία και η Αλκηστις. Τα τέσσερα κορίτσια, που ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Η αποχώρηση είναι γυναικεία υπόθεση

Ως δύο καλύτερα πιάτα της δοκιμασίας κρίθηκαν ο Πάνος με τον Χρήστο και ο Σταμάτης με τον Γιώργο.

Ωστόσο, το καλύτερο από όλα ήταν αυτό του πρώτου ζευγαριού.

Από την άλλη, τα χειρότερα πιάτα ήταν της Γιάννας και της Ασημίνας, της Λιζ και της Ιωάννας και της Άλκηστις και της Μαρίας. Αύριο, λοιπόν, οι τέσσερις κοπέλες, οι οποίες τυγχάνει να ανήκουν στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις