Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΑΕΚ: Είναι αυτός ο παίκτης αιτία του χωρισμού με τον Αργυρό;

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΑΕΚ: Είναι αυτός ο παίκτης αιτία του χωρισμού με τον Αργυρό;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΑΕΚ: Η Παπαγεωργίου αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα προσωπικά της, αλλά οι φήμες για τις σχέσεις της δεν έχουν τελειωμό.

05.03.2019 | 18:40

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ΑΕΚ: Η καλλονή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, ωστόσο, όπως φαίνεται το μοντέλο γύρισε ήδη σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με το περιοδικό CIAO, έχει έρθει κοντά με τον Κουβανό μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ, Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το μοντέλο εθεάθη πρόσφατα εθεάθη στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με φήμες περίμενε τον Ρος έξω από το γήπεδο για να φύγουν μαζί.

Προς το παρόν, το ειδύλλιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόσταρε στο Instagram φωτογραφία να γυμνάζεται με φόρμα της μπασκετικής ΑΕΚ.

«Πάντα… παντού», έγραψε το μοντέλο κάνοντας μάλιστα mention τον λογαριασμό της ΑΕΚ.

Το μοντέλο διανύει την καλύτερη φάση στα επαγγελματικά της. Μετά την επιτυχία του GNTM, θα παρουσιάσει το φετινό Madwalk, την 1η Απριλίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όταν ο Κοκλώνης την ρώτησε για τον γάμο

To μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, μίλησε πρόσφατα για πρώτη φορά για τον φημολογούμενο γάμο της.

Οι αποκαλύψεις της Ηλιάνας έγιναν στην εκπομπή Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη. Φανερά ενοχλημένη για ό,τι έχει γραφτεί και ακουστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, η καλλονή θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη, είδες; Άλλο και αυτό και ακούστηκε μία φήμη ότι έχω μαλώσει και με την Γιάννα (σ.σ. Τερζή) στο παρελθόν. Δεν σχολιάζω προσωπικά θέματα, αλήθεια, γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα. Ένας άνθρωπος που είναι (σ.σ. στη δημοσιότητα) έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει. Ένας άλλος που δεν είναι, του κάνεις κακό και τον προσβάλλεις και την οικογένεια του. Είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα, είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα».

Παπαγεωργίου – Αργυρός: Μια… μυτούλα, δείχνει πως η σχέση, δεν ήταν φήμες

GNTM: Η ερώτηση για την Ηλιάνα που εξόργισε – “Πάρ’ το πίσω τώρα” (vid)

Exit mobile version