Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοντέλο κοκαΐνη Κίνα: Μυστήριο με φωτογραφίες λίγο πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ 
ΕΛΛΑΔΑ

Μοντέλο κοκαΐνη Κίνα: Μυστήριο με φωτογραφίες λίγο πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ 

Μοντέλο κοκαΐνη Κίνα: Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Μοντέλο κοκαΐνη Κίνα: Λίγο πριν αρχίσει η πολύ δύσκολη δίκη της 19χρονης, φωτογραφίες έρχονται στο φως και προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Γνωστός του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη μίλησε στο Star.

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν την Ειρήνη λίγο πριν την σύλληψη της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017. Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Το μοντέλο πίνει, χορεύει, καπνίζει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της. Φορά ένα κοντό μαύρο φόρεμα επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Στα 19 της χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο.

Ποιοι την έστειλαν στο Χονγκ Κονγκ με τα ναρκωτικά; Υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την διάδοση των φωτογραφιών λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της;

«Ήξερε τι έκανε»

Το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του.

«Είναι 2,5 κιλά μέσα σε ένα σακίδιο όπου υποτίθεται ότι είχε δικά της ρούχα, σωστά; Δεν νομίζω ένα κορίτσι στην ηλικία της να έπαιρνε ένα σακίδιο από κάποιον, για να βάλει τι μέσα;

Λόγω του ότι έχει συνέχεια είχε λεφτά, κινητά, ρολόγια, διακοπές συνέχεια, δεν νομίζω να μην ήξερε, ήταν περίεργο που η ποσότητα ήταν τεράστια».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το μοντέλο, είχε μπλέξει με ένα μεγαλύτερο κύκλωμα, ο φίλος της απάντησε θετικά.

Ξεκινά η δίκη στην Κίνα

Η Ειρήνη θα δικαστεί στο Χονγκ Κονγκ την ερχόμενη Πέμπτη. Κινδυνεύει με ισόβια, ενώ δεν θα καταθέσει ούτε ένας μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, βρίσκεται ήδη στην Κίνα. Την συνάντησε μέσα στις φυλακές.

Στη δίκη του μοντέλου επτά ένορκοι θα αποφασίσουν για την τύχη της σε μια διαδικασία που θα κρατήσει επτά ημέρες.

Πριν λίγο καιρό το μοντέλο “έσπασε” τη σιωπή του

«Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει την αθωότητα μου και ότι αυτό είναι ένας Γογλοθάς που περνάω και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα είναι τον επόμενο μήνα. Γι΄ αυτό παρακαλάω το Θεό» λέει η 21χρονη κοπέλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Παίρνω δύναμη από την συμπαράσταση τους. Μου λείπουν οι γονείς μου και ο μικρός μου αδελφός με τον οποίο έχω πολύ καιρό να μιλήσω» δήλωσε.

Το νεαρό κορίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα όπου την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.

«Δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα. Όταν μου έδωσε την τσάντα την είχε αφήσει πάνω στο κρεβάτι. Βιαζόμουν. Έβαλα μέσα τα πράγματα μου. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το βάρος της, δεν την σήκωσα άδεια» υποστηρίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις