Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοντέλο κόκα Κίνα: Αρχίζει η δύσκολη δίκη – Τι λέει ο δικηγόρος της Ειρήνης (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μοντέλο κόκα Κίνα: Αρχίζει η δύσκολη δίκη – Τι λέει ο δικηγόρος της Ειρήνης (vid)

Μοντέλο κόκα Κίνα: Η 21χρονη συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017, σε ηλικία 19 ετών, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Μοντέλο κόκα Κίνα: Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της 21χρονης Ειρήνης που κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αφρική, λίγο πριν τη σύλληψη της.

Η 21χρονη, η οποία συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017, σε ηλικία 19 ετών, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης μέσα στο σακίδιό της, μεταφέρθηκε στη φυλακή ενηλίκων μία ημέρα αφού έκλεισε τα 21 της χρόνια.

Η ίδια, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της, ισχυρίζεται ότι η είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Μάλιστα, φέρεται να έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

Το μεσημέρι της Τρίτης, στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της μίλησε για τη δίκη που αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

«Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη δίκη. Οι νόμοι στο Χονγκ Κονγκ είναι ιδιαίτερα αυστηροί και για την ποσότητα κοκαΐνης που συνελήφθη προβλέπεται ποινή 24 έως 27 χρόνια κάθειρξη…», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις επίμαχες φωτογραφίες, ο ίδιος επεσήμανε: «Αν είχε αγαθές προθέσεις αυτός που τις διέρρευσε θα τις είχε αναρτήσει στο επωνύμως. Το ότι διέγραψε το προφίλ του μετά δημιουργεί την υποψία ότι έχει κάτι να κρύψει. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιτύχει ή να συμβάλει στην καταδίκη της Ειρήνης. Φοβάται την ενδεχόμενη αθώωση της και την κατάθεσή της…».

Πριν λίγο καιρό το μοντέλο “έσπασε” τη σιωπή του

«Πιστεύω ότι ο Θεός γνωρίζει την αθωότητα μου και ότι αυτό είναι ένας Γογλοθάς που περνάω και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωση. Η λύτρωσή μου θα είναι τον επόμενο μήνα. Γι΄ αυτό παρακαλάω το Θεό» λέει η 21χρονη κοπέλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Παίρνω δύναμη από την συμπαράσταση τους. Μου λείπουν οι γονείς μου και ο μικρός μου αδελφός με τον οποίο έχω πολύ καιρό να μιλήσω» δήλωσε.

Το νεαρό κορίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα όπου την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.

«Δεν γνώριζα ότι μετέφερα ναρκωτικά, σοκ έπαθα. Όταν μου έδωσε την τσάντα την είχε αφήσει πάνω στο κρεβάτι. Βιαζόμουν. Έβαλα μέσα τα πράγματα μου. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το βάρος της, δεν την σήκωσα άδεια» υποστηρίζει.

Μοντέλο κοκαΐνη Κίνα: Μυστήριο με φωτογραφίες λίγο πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ 

Στο φως μηνύματα του μοντέλου με την κοκαΐνη: “Μου έχουν δώσει ένα φάκελο…”

Ο ιερέας που μίλησε με το 19χρονο μοντέλο αποκαλύπτει τον διάλογό τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις