Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατσιφάρας ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμασίες για τη στήριξη από την κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατσιφάρας ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμασίες για τη στήριξη από την κυβέρνηση

Κατσιφάρας ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις και δυσαρέσκεια για τη στήριξη του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από το κυβερνών κόμμα

Κατσιφάρας ΣΥΡΙΖΑ: Αποδοκιμάστηκε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

Κάποια από τα μέλη που περίμεναν για να ψηφίσουν στην αίθουσα του ΤΕΕ, μόλις τον είδαν, άρχισαν να του φωνάζουν «έξω οι Συριζαίοι”.

Αφορμή η στήριξη που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Περιφερειάρχης.

Επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση των υπολοίπων για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Η συνεργασία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος είναι δεδομένο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ.

Στελέχη του αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Καταδικάζει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με το patrastimes, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στην Αχαΐα Γιώργος Αθανασόπουλος, ο οποίος δεν ήταν παρών στο επεισόδιο δήλωσε ότι καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαϊσματα.

Νίκος Φαρμάκης: Θερμή παράκληση προς τον κ. Κατσιφάρα να σταματήσει να λέει ψέματα στους πολίτες

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, επιτέθηκε πρόσφατα στον Απόστολο Κατσιφάρα με αφορμή τις εργασίες στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου.

Απευθύνω θερμή παράκληση προς τον κ. Κατσιφάρα να σταματήσει να λέει ψέματα στους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ξέρω ότι είναι επίπονο αυτό που του ζητάω, γιατί οι μακροχρόνιες συνήθειες δεν κόβονται εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη. Όμως τον καλώ να το προσπαθήσει, προκειμένου να σταματήσει να υποβαθμίζει το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Ποιους στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις