Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Netflix: Υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις το ενοχλητικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας
PLUS

Netflix: Υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις το ενοχλητικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας

Netflix: Πώς μπορείς τελικά να αποφύγεις ένα χαρακτηριστικό της υπηρεσίας που σε ενοχλεί;

Το Netflix είναι μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν μια μεγάλη ποικιλία σειρών, ταινιών και ντοκιμαντέρ. Σε αυτή την υπηρεσία μπορούν  να συνδεθούν μέσω διαδικτύου χιλιάδες συσκευές και να παρακολουθήσουν ότι επιθυμούν.

Tο Netflix μια φορά το μήνα σου προτείνει νέες ταινίες και σειρές. Όταν βρεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα απλά θα μπεις στη λίστα με τα προτεινόμενα για να δεις τι καινούργιο υπάρχει. Αν κάτι σου τραβήξει το ενδιαφέρον, μπορείς να το παρακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.

Netflix: Υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις το ενοχλητικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας

Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η λίστα με τα προτεινόμενα που το Netflix έχει επιλέξει για εσένα είναι ένα από τα πράγματα που η πλατφόρμα δεν κάνει και τόσο καλά.

Netflix: Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις το ενοχλητικό του χαρακτηριστικό

Υπάρχει ένας τρόπος για να αποφύγεις τις όχι και τόσο εξατομικευμένες προτάσεις του Netflix. Ο κόλπο που θα ακολουθήσεις είναι πολύ εύκολο και θα χρειαστείς μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου. Αρχικά, θα πρέπει να αξιολογήσεις όλες τις προτάσεις που σου βγάζει το Netflix στη λίστα με τα προτεινόμενα και μετά να επιλέξεις όλους τους τίτλους ταινιών ή σειρών που δεν σου αρέσουν.

Με αυτόν τον τρόπο ο αλγόριθμος του Netflix θα αντιληφθεί τι δεν σου αρέσει από τις σειρές που σου προτείνει.

Netflix: Υπάρχει τρόπος για να αποφύγεις το ενοχλητικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας

Βέβαια υπάρχει και ακόμα ένας τρόπος, ο οποίος είναι να ανοίξεις την καρτέλα του λογαριασμού σου (επάνω δεξιά) και να πατήσεις κλικ στο «Ο λογαριασμός μου» και λίγο πιο κάτω στο ιστορικό των ταινιών που έχεις δει.

Εκεί θα μπορέσεις να διαγράψεις όλες τις σειρές ή ταινίες που πάτησες καταλάθος προβολή ή να σβήσεις όλο το ιστορικό και να αρχίσεις τον λογαριασμό σου από το μηδέν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις