Κούγιας πειθαρχικό: Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά του ποινικολόγου

ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας πειθαρχικό: Αυτεπάγγελτη δίωξη κατά του ποινικολόγου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κούγιας πειθαρχικό: Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Αλέξης Κούγιας μετά το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα"

04.03.2019 | 19:55

Κούγιας πειθαρχικό: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Αλέξη Κούγια από τον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπο Αναλυτή.

Η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα και αφορά στο χαστούκι που έδωσε στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο κ. Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις.

Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και το τελικό λόγο.

Το περιστατικό συνέβη σε νυκτερινό κέντρο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όπου είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, με παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαρινέλα.

Ενώ το πρόγραμμα είχε αρχίσει , ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, επιτέθηκε sτον ηθοποιό και τον χτύπησε, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια».

Όλα άρχισαν όταν ο Αλέξης Κούγιας πέταγε παγάκια στον Λάκη Λαζόπουλο, που καθόταν σε τραπέζι μπροστά του, μαζί με την Μαρινέλλα.

Όταν ο ποινικολόγος κατάλαβε ότι δεν του… έσπασε τα νεύρα, σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και του κοπάνησε το κεφάλι στο τραπέζι.

Μάλιστα φώναζε «Μου διέλυσες την οικογένεια ρε π@@στη, θα σε γα@@σω»!

Στο νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λαζόπουλος φώναζε «Είναι τρελός, σταματήστε τον!», ενώ παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού προκειμένου να τους χωρίσουν.

Ο κ. Κούγιας αμέσως μετά δήλωσε πως «όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω»!

Σημερινό δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε ότι στη μέση μπήκε και η Μαρινέλλα, κάτι που οδήγησε σε εξώδικο του Αλέξη Κούγια στην εφημερίδα.

Κούγιας – Λαζόπουλος: Εξώδικο του ποινικολόγου για δημοσίευμα

Exit mobile version