Κούγιας Λαζόπουλος: Το “κάνε πίσω ρε” της Μαρινέλλας – Στα δικαστήρια η συνέχεια (vids)

ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας Λαζόπουλος: Το “κάνε πίσω ρε” της Μαρινέλλας – Στα δικαστήρια η συνέχεια (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κούγιας Λαζόπουλος: Στα δικαστήρια ο παρουσιαστής με τον ποινικολόγο, μετά το σοβαρό επεισόδιο.

04.03.2019 | 12:03

Κούγιας Λαζόπουλος: Ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στο μεγάλο φινάλε της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος μαζί με τη φίλη του Μαρινέλλα, σε γενέθλια φίλης του στο νυχτερινό κέντρο, όταν ο καταξιωμένος ποινικολόγος του επιτέθηκε και τον χτύπησε, λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, προκλήθηκε από τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος όπως λέει στην ανακοίνωσή του πέρασε από δίπλα του στο Αθηνών Αρένα, τον κοίταξε και γέλασε.

Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει το επεισόδιο «μικρό μπροστά σε αυτά που του έχει κάνει».

Από την πλευρά του Λ. Λαζόπουλου υποστηρίζεται ότι δέχθηκε απρόκλητη βία στην οποία επέλεξε να μην απαντήσει. Ωστόσο προαναγγέλλει ότι θα πάει δικαστικά την υπόθεση και ζητά την παρέμβαση της Εισαγγελίας και του Δικηγορικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο σάιτ Altsantiri.gr «δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από την ώρα που είχαν καθίσει και ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, ήρθε πίσω από το γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ξετυλίγοντας παράλληλα τον επικίνδυνο και απειλητικό χαρακτήρα του. Ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε καν σηκώθηκε από το κάθισμά του, δεν του απάντησε το παραμικρό…. Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τόσο τον γνωστό ηθοποιό με την Μαρινέλλα όσο και τον Αλέξη Κούγια, λίγο αφότου έφτασαν στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί στον Ταύρο και οι δύο φαίνονταν αρκετά ευδιάθετοι και έτοιμοι να διασκεδάσουν με τις μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη και της Δέσποινας.

Δες τις φωτογραφίες την ώρα που έμπαιναν στο κέντρο όταν κανείς δεν περίμενε τι θα επακολουθήσει.

Φωτογραφίες: TL!fe

Κούγιας: «Εκτελούσε συμβόλαιο»

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Λ. Λαζόπουλος «εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής», επειδή κατήγγειλε «το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του» αλλά και επειδή «ήταν δικηγόρος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ελλάδος σε μια αντιδικία σε διεθνές επίπεδο και οι εντολείς του αναδείχθηκαν νικητές».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν ο «σωτήρας του στη γνωστή υπόθεση της θαλαμηγού Therapy στη Μύκονο», ενώ σημειώνει ότι ο Λ. Λαζόπουλος προσπαθεί να διαφημίσει τη νέα του εκπομπή.

«Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Επενέβη η Μαρινέλλα

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν δύο τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Σύμφωνα με την Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της. Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του, ούτε απάντησε στις βρισιές.

Λάκης Λαζόπουλος: “Ήρθε” στα χέρια με τον Αλέξη Κούγια στα μπουζούκια

Κούγιας – Λαζόπουλος: “Όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω”, λέει ο ποινικολόγος

Κούγιας – Λαζόπουλος: “Μου χρωστάει τη ζωή του” – “Άσκησε πισώπλατη βία

Exit mobile version