Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάμελα Άντερσον Ελλάδα: Η εκρηκτική ηθοποιός τα είπε όλα στον Νίκο Κοκλώνη (vid)
LIFESTYLE

Πάμελα Άντερσον Ελλάδα: Η εκρηκτική ηθοποιός τα είπε όλα στον Νίκο Κοκλώνη (vid)

Πάμελα Άντερσον Ελλάδα: Η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, It’s show time και οι δυο τους τα είπαν σαν δυο καλοί φίλοι. Η ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει για τα εξώφυλλα περιοδικών. Mάλιστα εξομολογήθηκε ότι τότε δεν συνειδητοποιούσε τις συνέπειες που […]

Πάμελα Άντερσον Ελλάδα: Η εκρηκτική Πάμελα Άντερσον ήταν η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, It’s show time και οι δυο τους τα είπαν σαν δυο καλοί φίλοι.

Η ηθοποιός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στις γυμνές φωτογραφίσεις που έχει κάνει για τα εξώφυλλα περιοδικών.

Mάλιστα εξομολογήθηκε ότι τότε δεν συνειδητοποιούσε τις συνέπειες που θα είχαν στα παιδιά της και ότι οι γιοι της είχαν πολλά επεισόδια και καβγάδες στο σχολείο.

https://www.instagram.com/p/BuhN2UQh65r/?utm_source=ig_embed

Η Πάμελα Άντερσον, η ηθοποιός που έγινε η απόλυτη φαντασίωση μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Baywatch, μίλησε για τη σχέση της με την Ελλάδα, αλλά και το σύντροφό της ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ, Αντίλ Ραμί.

«Έχω κάνει 14 εξώφυλλα Playboy και υποθέτω εκατοντάδες σε όλο τον κόσμο.

Ένιωσα πραγματική απελευθέρωση όταν έκανα το εξώφυλλο. Με ενδυνάμωσε πολύ αυτό. Και ξέρεις τι; Είχε πλάκα!», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι οι γιοι μου θα είχαν καβγάδες στο Γυμνάσιο. Όταν φωτογραφίζεσαι για το Playboy, δεν συνειδητοποιείς τις συνέπειες, όταν θα αποκτήσεις παιδιά και πόσο προστατευτικά θα γίνουν. Όμως εξελίχθηκαν καλά», συμπλήρωσε.

Η Πάμελα Άντερσον και ο Νίκος Κοκλώνης γνωρίζονται από την εποχή που ο παρουσιαστής ζούσε στην Αμερική.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμάστηκε στο δωμάτιό της για το γύρισμα του επεισοδίου. Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης, είχε φροντίσει τα πάντα για την καλεσμένη του.

Μάλιστα, ο κολλητός του φίλος γνωστός hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς επιμελήθηκε τα μαλλιά της Άντερσον – αν και η Πάμελα είχε μαζί της και το επιτελείο της.

«Δεν είχε παράλογες απαιτήσεις και ο Νίκος είναι τόσο πράος χαρακτήρας που την καθησύχασε». Γενικά η Πάμελα ήταν πολύ συνεργάσιμη, είχε δικές της τρέσες και επειδή της αρέσουν τα μαλλιά με όγκο ζήτησε από τον Τρύφωνα να της δώσει πολύ όγκο. Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε και για τον 34χρονο σύντροφο της Πάμελα που τη ζηλεύει και δεν αφήνει άνδρες να την πλησιάσουν.

Ο κούκλος σύντροφος της

Ο 32χρονος Adil Rami, αποτελεί έναν από τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας που αγωνίζεται στο Mudial.

Και μπορεί ο Adil να μην έχει παίξει ακόμα σε κάποιον από τους μεγάλους αγώνες, η 50χρονη σύντροφος όμως του αμυντικού της Marseille και της Εθνικής Γαλλίας, δηλώνει ότι ο παίκτης της καρδιάς της δεν την απογοητεύει ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του έρωτα, πριν από τα μεγάλα του παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/Bi-eXibnciK/?utm_source=ig_embed

Πάμελα Άντερσον: Στην Ελλάδα η σέξι ακτιβίστρια – Κατακεραυνώνει Τσίπρα, αποθεώνει Βαρουφάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις