Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος πυροσβέστη: Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Τσαλή, που “έπεσε” στο καθήκον
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος πυροσβέστη: Θλίψη στην κηδεία του Δημήτρη Τσαλή, που “έπεσε” στο καθήκον

Θάνατος πυροσβέστη: Θρήνος στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικών Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θάνατος πυροσβέστη: Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Πυρονόμου που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή εν ώρα καθήκοντος, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ι.Ν. Αγίου Ραφαήλ Μετεώρων Θεσσαλονίκης.

Εκεί ήταν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσα στους παρόντες ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος,  η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο 45χρονος Δημήτριος Τσαλής, ήταν πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας, είναι ο πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο πυροσβέστης έχασε τις αισθήσεις του, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.

Θάνατος πυροσβέστη: Συλλυπητήριο μήνυμα του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος θα ήθελα να εκφράσω τη βαθειά μου θλίψη και οδύνη για την απρόσμενη απώλεια του αξιόλογου και αγαπητού συναδέλφου Πυρονόμου Τσαλή Δημητρίου που έχασε τη ζωή του σήμερα κατά τη διάρκεια πυροσβεστικής επιχείρησης.

Όλοι εμείς οι πυροσβέστες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τον θυμόμαστε για πάντα ως φωτεινό παράδειγμα υπηρεσιακής προσφοράς και προσήλωσης στο καθήκον.

Η ανακοίνωση υπουργού και υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη 

Την ίδια ώρα η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου, με ανακοίνωσή τους, όπως αναφέρεται, εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο του 45χρονου Πυρονόμου Δημήτρη Τσαλή, πατέρα δύο παιδιών και Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχασε ένα άξιο στέλεχος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, καταλήγουν.

Νεκρός πυροσβέστης: ΕΔΕ για τον θάνατο του 45χρονου πατέρα

Θάνατος πυροσβέστη: Συγκλονισμένοι οι συνάδελφοί του – Η ανακοίνωση του υπουργείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις