Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τάσος Πετρόπουλος: Σάλος με τις δηλώσεις του σε παιδιά δημοτικού (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Πετρόπουλος: Σάλος με τις δηλώσεις του σε παιδιά δημοτικού (vid)

Τάσος Πετρόπουλος: Μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του σε παιδιά Δημοτικού, ο υφυπουργός Εργασίας απαντά.

Τάσος Πετρόπουλος: Αιχμηρή ανακοίνωση για τις «αδιανόητες», όπως τις χαρακτηρίζει δηλώσεις του Τάσου Πετρόπουλου εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης. Ο υπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζομένους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Τάσος Πετρόπουλος είπε σε μικρά παιδιά, που επισκέφθηκαν τη Βουλή, ότι οι άνθρωποι πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ έτρωγαν από τα σκουπίδια και ότι γάτες και οι σκύλοι είχαν εξαφανιστεί.

Τάσος Πετρόπουλος: Για «παράβαση του Κανονισμού της Βουλής» έκανε λόγο o Νικήτας Κακλαμάνης

Για «παράβαση του Κανονισμού της Βουλής» έκανε λόγο o προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, σχολιάζοντας τη χθεσινή τοποθέτηση του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου.

Όπως ανέφερε σήμερα στη Βουλή ο κ. Κακλαμάνης, «στο άρθρο 66, παράγραφος 5, οι ομιλητές είτε είναι βουλευτές είτε είναι υπουργοί αποτείνονται αποκλειστικά προς τη Βουλή και ποτέ προς βουλευτή ή βουλευτές και απευθύνονται από τη θέση τους προς τον πρόεδρο της Βουλής και από το βήμα προς τη Βουλή και ουδέποτε προς το κοινό που υπάρχει στα θεωρεία.

Το λέω αυτό γιατί χθες έγινε μια παράβαση του Κανονισμού από τον συμπαθή κ. Πετρόπουλο που απευθύνθηκε στους μαθητές που ήταν στα θεωρεία. Εγώ δεν θα απαντήσω επί της ουσίας γιατί υπάρχει ισχυρός αντίλογος και απαγορεύεται στον προεδρεύοντα να το κάνει, αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω όλοι μας να τηρούμε τον Κανονισμό.

Και έχει και παρακάτω, άλλα άρθρα που λέει για τις πειθαρχικές ποινές που οφείλει, ο προεδρεύων, να επιβάλλει σε όποιον παραβαίνει το άρθρο 66, παρ. 5».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πετρόπουλος, απευθυνόμενος στα παιδιά που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση της Βουλής από τα θεωρεία, είχε πει: «Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Τάσος Πετρόπουλος: Η απάντηση…

«Σήμερα κατάλαβαν όλοι γιατί τα ΜΜΕ που υπηρετούν τη Ν.Δ, στοχεύουν στο πρόσωπό μου με αήθεις χαρακτηρισμούς και γκεμπελίστικες πρακτικές», σημείωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Πετρόπουλος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η υπενθύμιση των δεινών που υπέστη ο λαός και η χώρα από την πολιτική της Ν.Δ, απομακρύνει την πιθανότητα να επανέλθει στη διακυβέρνηση της χώρας».

Δείτε ακόμη: 

Τάσος Πετρόπουλος: Στο παρελθόν είχαν εξαφανιστεί γάτες και σκύλοι, μέχρι που… ήρθαμε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις