Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς: “Προκάλεσε” τον Νίκο Μουτσινά να χορέψει
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: “Προκάλεσε” τον Νίκο Μουτσινά να χορέψει

Σάκης Ρουβάς: Ο Έλληνας τραγουδιστής επικοινώνησε live κατά τη διάρκεια της εκπομπή του Νίκου Μουστινά και ζήτησε από τον παρουσιαστή να χορέψει.

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να ζήτησε από τον παρουσιαστή να του δείξει τις χορευτικές του ικανότητες, ωστόσο ο Νίκος Μουστινάς αρνήθηκε να χορέψει φλικ φλοκ. Η εκπομπή “Για την παρέα” κάνει μεγάλο πάταγο, όλοι οι τηλεθεατές παρακολουθούν καθημερινά αυτό το φαινόμενο και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει!

Σάκης Ρουβάς: “Θα έρθω στην εκπομπή σου” 

Ο Σάκης Ρουβάς υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι δέχεται την πρόκληση του Νίκου Μουστινά και θα κάνει την εμφάνιση του μέσα από την εκπομπή του. Ο τραγουδιστής δεν διευκρίνισε το πότε θα πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική του επίσκεψη, λόγο του βαρύ προγράμματος που έχει. Χθες πραγματοποίησε και τη δική του παρέμβαση ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ζήτησε από τον ηθοποιό να χορέψει το δικό του τραγούδι “Shake it”, ωστόσο ο Μουστινάς δεν υλοποίησε την επιθυμία του γνωστού καλλιτέχνη.

Ο διάλογος του Σάκη Ρουβά και του Νίκου Μουτσινά

«Νίκο, άκουσα ότι διεκδικείς την παρθενογένεση του challenge!», είπε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής. Ο παρουσιαστής απόρησε από την φωνή που άκουγε, καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι είναι ο Σάκης Ρουβάς: «Ποιος είναι;». Ο τραγουδιστής του απάντησε στη συνέχεια ότι είναι ο: «Σάκης Ρουβάς».

 

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις