Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξης Γεωργούλης: Οι φορές που “άγγιξε” τον θάνατο και η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά
LIFESTYLE

Αλέξης Γεωργούλης: Οι φορές που “άγγιξε” τον θάνατο και η γυναίκα που του ράγισε την καρδιά

Αλέξης Γεωργούλης: Ένας από τους ωραιότερους Έλληνες μιλά για όλα στο The 2night Show. Τα τροχαία, η γυναίκα που ερωτεύτηκε και η παράσταση.

Αλέξης Γεωργούλης: Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ μίλησε στην εκπομπή The 2night Show για όλα.

Τα δύο σοβαρά τροχαία που είχε με τη μηχανή του, τα οποία παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή, ο έρωτας και οι γυναίκες…

«Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο. Το ένα ήταν όταν κάναμε το Είσαι το ταίρι μου, συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω.

Πήγα για ακτινογραφία και στο νοσοκομείο καταρρέω. Με φορείο με πήγαν για υπέρηχο, είδε η νοσοκόμα ότι κάτι συμβαίνει και αμέσως πήγαν να με βάλουν στο χειρουργείο. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ένας άνθρωπος από την παραγωγή στο ΚΑΤ και είπε ότι επειδή έχω ιδιωτική ασφάλιση να με πάνε σε ένα καλύτερο νοσοκομείο. Και του είπε ο γιατρός ότι ‘τον προλαβαίνουμε δεν τον προλαβαίνουμε και θέλετε να τον πάτε άλλου;’.

Στο δεύτερο ατύχημα είχα χτυπήσει με τη μούρη και γι’ αυτό έχω στραπατσαρισμένη μύτη. Έσπασα τη μεσαία ακίδα στον πρώτο αυχενικό που είναι τετραπληγία αυτό. Φορούσα κράνος και γι’ αυτό σώθηκα. Στην πρώτη δεν φορούσα.

Είχε διαλυθεί η μύτη, είχε κοπεί ο στερνοκλειδομαστοειδής και κάποιες άλλες εκδορές, αλλά ήταν σαν να πήγε να με αποκεφαλίσει το κράνος. Ευτυχώς δεν μου έχουν αφήσει κουσούρια», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης: Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ήταν φυσικό ο παρουσιαστής να ρωτήσει έναν από τους ωραιότερους άντρες της ελληνικής σόουμπιζ για τη σχέση του με τις γυναίκες.

Όταν λοιπόν ο Αλέξης Γεωργούλης ρωτήθηκε για τη γυναίκα εκείνη που του ράγισε την καρδιά, δεν δίστασε να αποκαλύψει και το όνομά της.

Η κοπέλα λέγεται Ιουλία και ήταν συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Όπως είπε ο ηθοποιός, είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν. Ήταν μαζί από το σχολείο και έναν χρόνο αφότου τελείωσαν, συνέχισαν να είναι ζευγάρι ενώ συνέχισαν τη σχέση τους και στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Όμως, η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος και όπως είπε ο Αλέξης, ήταν η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής του.

Επιπλέον, μίλησε και για τη πολυσυζητημένη παράσταση που πρωταγωνιστεί, το «Ζητείται Ψεύτης», και στέλνει ένα δημόσιο μήνυμα στον Μάρκο Σεφερλή.

Νωρίτερα, o Αλέξης Γεωργούλης συνάντησε τις «Μύγες» κι εκείνες τον ρωτούν με πόσες γυναίκες έχει συνευρεθεί.

«Περίμενε, πρέπει να υπολογίσω. Επειδή είμαι δυσλεκτικός, είμαι πάρα πολύ κακός στην αριθμητική, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Δεν μπορώ να μετρήσω.

Ο μοναδικός αριθμός που δεν μπερδεύομαι είναι το 69»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις