Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Michael Jackson παιδόφιλος: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
ΚΟΣΜΟΣ

Michael Jackson παιδόφιλος: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Michael Jackson παιδόφιλος: Μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν πως ο θρύλος της ποπ κακοποιούσε ανήλικα.

Michael Jackson Παιδόφιλος: O James Safechuck και Wade Robson, αποκαλύπτουν πως ο «Βασιλιάς της Ποπ» τους προσέγγιζε πριν τη σεξουαλική κακοποίηση.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούν τον Jackson ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά. Τους προσέγγιζε λέγοντας τους πως πρέπει να αισθάνονται ξεχωριστοί. Τους επεσήμανε στον καθένα πως ήταν “το πρώτο αγόρι” που είχε επιλέξει να μοιραστεί το κρεβάτι του.

Michael Jackson Παιδόφιλος: Τι λένε οι μαρτυρίες

«Το συναίσθημα που σου μετέδιδε ήταν το εξής: Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ. Ο Michael έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι. Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο το προαναφερόμενο συναίσθημα. Σκεφτόσουν, ο Michael με επέλεξε και με αγαπάει», δήλωσε ο 36χρονος πλέον, Wade Robson.

Ο Robson γνώρισε τον Jackson όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού σε ηλικία πέντε ετών, ενώ ο 40χρονος σήμερα James Safechuck, γνώρισε τον «βασιλιά της ποπ» στα γυρίσματα μιας διαφήμισης, όταν ήταν εννέα ετών.

Ο Safechuck ισχυρίστηκε όσα και ο Robson, ωστόσο διευκρίνισε πως την εποχή της συστηματικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή δεν ένιωθε φόβο. «Όλα γινόντουσαν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν “καμπανάκια”. Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Τους κακοποίησε παραπάνω από μία φορές

Η οικογένεια του Jackson κι ο οργανισμός που διαχειρίζεται την περιουσία του, αρνούνται κατηγορηματικά τις καταγγελίες των δύο ανδρών, που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland».

Ωστόσο, οι δύο άντρες επιμένουν ότι ο βασιλιάς της ποπ τους κακοποίησε όχι μία, αλλά πολλές φορές, τα βράδια που είχαν περάσει μαζί του στο ράντσο Neverland.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως ο Jackson είχε κακοποιήσει πολλά άλλα παιδιά, εκτός από τον ίδιο και τον Safechuck, ο Robson απάντησε καταφατικά στο CBS.

«Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι καλούσε τόσα παιδιά να μείνουν μαζί του για οποιονδήποτε άλλο λόγο, εκτός από τα να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά».

Πρεμιέρα του ντοκιματέρ

Το Leaving Neverland θα κάνει πρεμιέρα στις 3 και 4 Μαρτίου στο HBO. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια συνέντευξη των δύο ανδρών στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις