Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη Γλυφάδα: Τέσσερα αυτοκίνητα κάηκαν – Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός (pics – vids)
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ

Έκρηξη Γλυφάδα: Τέσσερα αυτοκίνητα κάηκαν – Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός (pics – vids)

Έκρηξη Γλυφάδα: Απίστευτες εικόνες, το αυτοκίνητο τινάχτηκε και τραντάχτηκε ολόκληρο το κτίριο.

Έκρηξη Γλυφάδα: Πανικός επικράτησε το πρωί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα μαφιόζικο χτύπημα με στόχο Αυστραλό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στο Ντουμπάι.

Οι πληροφορίες για την ώρα είναι συγκεχυμένες. Ο τραυματίας που βρισκόταν σε γυμναστήριο της περιοχής, φέρεται να είναι άνδρας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και υπάλληλος του επιχειρηματία. Το πολυτελές αυτοκίνητο, ανήκει στον επιχειρηματία.

Από την έκρηξη έχουν πάρει φωτιά τέσσερα οχήματα, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές αρχές και η Πυροσβεστική.

Όπως έγινε γνωστό, ο εν λόγω άνδρας πήγε να πάρει την Mercedes του, την οποία είχε παρκαρισμένη στο πάρκινγκ, και με το που έβαλε το κλειδί στη μίζα υπήρξε ανάφλεξη.

Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στις φλόγες τυλίχθηκαν αμέσως και τρία διπλανά οχήματα.

Έκρηξη Γλυφάδα: Οδηγός μηχανής του έσωσε τη ζωή

Το σίγουρο είναι ότι σώθηκε από βέβαιο θάνατο εξαιτίας της αυτοθυσίας ενός οδηγού μηχανής που έτυχε να περνά από το σημείο την ώρα που έγινε η έκρηξη.

Το αυτοκίνητο είχε τυλιχθεί στις φλόγες και ο οδηγός της μηχανής, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή «Μαζί Σου» με κίνδυνο της δικής του ζωής, άνοιξε την πόρτα για να απεγκλωβίσει τον τραυματία.

Αυτό που εξετάζεται είναι εάν υπήρξε εκρηκτικός μηχανισμός ή εάν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αυτή την ώρα, ως προς την αιτία της έκρηξης στη Γλυφάδα. Ήδη, στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών», ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την ισχυρή έκρηξη.

Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο  των ΤΕΕΜ.

Καταστηματάρχης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν στη Γλυφάδα είπε στο newsit.gr πως περίπου στις 10:10 ακούστηκε μια έκρηξη και τραντάχτηκε το κτίριο.

«Βγήκαμε έξω, ο κόσμος είχε πανικοβληθεί. Αυτό που μου μετέφεραν είναι ότι το αυτοκίνητο ενός άνδρα αυστραλιανής καταγωγής, είχε βόμβα και όταν άνοιξε την πόρτα ανατινάχθηκε».

Ακούστε τη μαρτυρία

Δείτε φωτογραφίες από Newsbeast:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις