Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΟΣΦΠ Λαμία Κύπελλο: Έγραψαν ιστορία οι Λαμιώτες, απογοήτευση στον Πειραιά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΣΦΠ Λαμία Κύπελλο: Έγραψαν ιστορία οι Λαμιώτες, απογοήτευση στον Πειραιά

ΟΣΦΠ Λαμία Κύπελλο: Ιστορική νίκη, πρόωρο τέλος σε μία απογοητευτική χρονιά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΟΣΦΠ Λαμία Κύπελλο: Η Λαμία έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

Η Λαμία μετά το 3-3 στην έδρα της, με γκολ του Τομάς στο 52′ κέρδισε 0-1 τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη και τον απέκλεισε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μαρτίνς διάλεξε σχήμα με Λοντίγκιν τέρμα, Κούτρη δεξί μπακ, Τσιμίκα αριστερά και κέντρο άμυνας με Σισέ και Μιράντα. Κέντρο με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη, δεκάρι τον Νάτχο, άκρα με Γκερέρο και Μασούρα και μπροστά τον Σολδάνο.

Ο σχηματισμός της Λαμίας: Σαράνοφ τέρμα, από δεξιά στα αριστερά στην άμυνα οι Σκόνδρας, Καρυπίδης, Πλιάτσικας και Ασίγκμπα, κέντρο με Μπεχαράνο και Μπλάζιτς, μπροστά τους Ασούμπρε, Τόμας, Επστάιν ως η τριάδα πίσω από τον φορ Καραμάνο.

Η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Για τον Ολυμπιακό έχασε πέναλτι στο 82′ ο Φορτούνης, ενώ ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε ακόμη ένα στους γηπεδούχους.

Η Λαμία δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας μετά τον Παναθηναϊκό τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά με νίκη 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη στο γκολ του Τομάς στο 52.

Οι παίκτες του Μαρτίνς έπαιξαν στο μισό γήπεδο την αντίπαλό τους, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν φοβερό Σαράνοφ, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι.

Οι Πειραιώτες μπήκαν καλά στο παιχνίδι αλλά οι Λαμιώτες ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, κάνοντας την τεράστια έκπληξη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς)

Λοντίγκιν, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (57΄ Φορτούνης), Νάτχο, Μασούρας, Γκερέρο (57΄ Ποντένσε), Σολδάνο (66΄ Χασάν).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος)

Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (80΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς (67΄ Μπουλούλης), Ασούμπρε (59΄ Ρόμανιτς), Τομάς, Επστάιν, Καραμάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις