Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ποδόσφαιρο και ταινίες: Αυτές που αξίζει να δεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποδόσφαιρο και ταινίες: Αυτές που αξίζει να δεις

Ποδόσφαιρο και ταινίες: Ποιες πρέπει να κατεβάσεις και να δεις άμεσα.

Ποδόσφαιρο και ταινίες: Όσες ταινίες αξίζει και πρέπει να κατεβάσεις για να δεις. Πιάσε ποπ κορν και αναπαυτική θέση στον καναπέ.

Bend It Like Beckham

Η ταινία που έδωσε λίγο παραπάνω αίγλη στο όνομα Beckham αφού αποτέλεσε την έμπνευση για ένα μικρό κορίτσι να ακολουθήσει το όνειρό της! Οι μικρές Pinky και Jasminder (ινδικής καταγωγής) προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με είδωλό τους τον David Beckham.

 

Looking for Eric

Από τις ταινίες που το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν αφορμή – δεν ασχολείται τόσο με ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο, αλλά πώς το ποδόσφαιρο και γενικώς ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει διέξοδο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

15 Minutes that Shook the World

Βρετανική κωμωδία που αναφέρεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 στην Κωνσταντινούπολη. Η ιστορία της Λίβερπουλ στον αγώνα με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολ, όπου έχανε 3-0 και ξαφνικά κέρδισε το τρόπαιο!

 

Το θαύμα της Βέρνης

Όταν ένας πρώην αιχμάλωτος πολέμου επιστρέφει στο σπίτι του στην Γερμανία το καλοκαίρι του 1954, οι ισορροπίες στην οικογένειά του έχουν αλλάξει. Ο μικρότερος γιος του είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο εν όψει της μεγάλης νίκης της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Μια μεγάλη επιτυχία στη Γερμανία. Εξαιρετική αναπαράσταση του θρυλικού τελικού του Κυπέλλου του 1954 ανάμεσα στην Γερμανία και Ουγγαρία.

 

Εscape to Victory

Στη Γερμανία, σ’ ένα στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου, το 1943, μια ομάδα αιχμαλώτων δέχεται ν’ αντιμετωπίσει σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα τη γερμανική ομάδα, χρησιμοποιωντας την ευκαιρία για να οργανώσει την απόδρασή της…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις