Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Γεωργιάδης ΝΔ: Σκληρή απάντηση της Πειραιώς στο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Γεωργιάδης ΝΔ: Σκληρή απάντηση της Πειραιώς στο Μαξίμου

Νίκος Γεωργιάδης ΝΔ: Σε οξείς τόνους απάντησε η Πειραιώς στο μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση του πρώην βουλευτή, που καταδικάστηκε πρωτόδικα για υπόθεση παιδεραστίας.

Νίκος Γεωργιάδης ΝΔ: Μετά από τις αλλεπάλληλες προσωπικές επιθέσεις της κυβέρνησης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία απαντά σε πολύ αυστηρό τόνο.

Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον πρώην βουλευτή της ΝΔ κανένα ελαφρυντικό για την υπόθεση παιδεραστίας και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Εδώ και δύο μέρες το Μέγαρο Μαξίμου με χυδαίο τρόπο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί πολιτικά μια αυστηρά προσωπική υπόθεση» τονίζει η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στις ανακοινώσεις με τις οποίες καλούσε την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση επί του θέματος.

«Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο από αυτούς που συστηματικά κυλούν στη λάσπη την πολιτική ζωή της χώρας» τονίζει η Πειραιώς και ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά:

«Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν είναι σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δεν προσφέρει υπηρεσίες στη Νέα Δημοκρατία και η κομματική του ιδιότητα έχει ανασταλεί μέχρις ότου τελεσιδικήσει η υπόθεσή του».

Η ανακοίνωση του Μαξίμου νωρίτερα:

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε πρωτόδικα ένοχος από το Τριμελές Πρωτοδικείο για παιδεραστία.

Η υπόθεση θα ήταν ειδεχθές έγκλημα, χωρίς πολιτική διάσταση, παρά το γεγονός ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει διατελέσει βουλευτής της ΝΔ, στενός σύμβουλος και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, «μεγάλο όπλο και εργαλείο» του αρχηγού της ΝΔ, αν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν της προσέδιδαν πολιτικό χαρακτήρα.

Χαρακτήρισαν πολιτική δίωξη την παραπομπή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης
Ο κ. Κυρανάκης και άλλοι αξιωματούχοι της ΝΔ παραβρίσκονταν στο ακροατήριο σε όλη τη διάρκεια της δίκης.
Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ορρωδεί προ ουδενός όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τους «φίλους» του.

Η καταδίκη του κ. Γεωργιάδη έδειξε την αριστεία του κ. Μητσοτάκη σε όλο το μεγαλείο της.

Η τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στην ΕΡΤ: 

Νίκος Γεωργιάδης: Καυστικό σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, που διεγράφη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Μάιο του 2016, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter παρομοίασε τη Νέα Δημοκρατία με το Βατικανό, το οποίο συνταράσσεται αυτές τις μέρες από την υπόθεση της καταδίκης του καρδινάλιου Τζορτζ Πελ για παιδεραστία.

Το tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη

«Τι κοινό έχει το γνωστό κτίριο στο Μοσχάτο και το Βατικανό; Θέματα ασέλγειας σε ανηλίκους. Και τι διαφορά έχουν; Τον Καρδινάλιο τον έβγαλαν λεζάντα όλοι. Την καταδίκη του κολλητού του γόνου την έκαναν αβαβά σχεδόν όλοι», έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.

Δείτε ακόμη: 

Υπόθεση παιδεραστίας: Καταδίκη για τον Νίκο Γεωργιάδη – Επίθεση Μαξίμου σε Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις