Viber εφαρμογή: Το Spaceport Odyssey θα σε ενθουσιάσει

PLUS

Viber εφαρμογή: Το Spaceport Odyssey θα σε ενθουσιάσει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Viber εφαρμογή: Μια νέα εφαρμογή, το Spaceport Odyssey θα φέρει όλους τους χρήστες πιο κοντά με το διάστημα.

28.02.2019 | 12:05

Viber εφαρμογή: Η γνωστή εφαρμογή δωρεάν επικοινωνίας, εντάσσει μια υπηρεσία κατάλληλη για εξερευνητές του διαστήματος. Το Spaceport Odyssey​, είναι μια εκπαιδευτική εφαρμογή, στην οποία ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με μια πλούσια συλλογή γνώσεων σχετικά με το διάστημα.  Είναι ιδανική για να πάρεις μέρος σε διαστημικές αποστολές και να γίνεις για μερικά λεπτά αστροναύτης.

Viber: Τι είναι το Spaceport Odyssey 

Tο ​Spaceport Odyssey​ δημιουργήθηκε από την ομάδα του Space Challenges με την υποστήριξη του America for Bulgaria Foundation. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα “διαστημικό εισιτήριο”, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο δικό σου τηλέφωνό. Η υπηρεσία σας παρέχει αρκετές πληροφορίες από κορυφαίους εμπειρογνώμονες, σημαντικούς φορείς, ερευνητικούς οργανισμούς, πανεπιστήμια και εταιρείες, επιτρέποντας σε όσους ενδιαφέρονται να αρχίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι.

Όσοι αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ​Spaceport Odyssey​ θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε ένα διαδραστικό περιβάλλον με εκατοντάδες ώρες από βίντεο. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνει η εφαρμογή είναι μόλις δύο. Η ολοκλήρωση των αποστολών επιτρέπει στους χρήστες να αναπτύξουν τη δική τους διαστημική αποικία και να αποκτήσουν μετάλλια.

Διαγωνισμοί και ειδικότερες συζητήσεις 

Ανοίγει τη δυνατότητα να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς και αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες. Επιπλέον υπάρχει πρόσβαση σε αποκλειστικά Viber Communities που σχηματίζονται ανάλογα με τους στόχους των αποστολών. Η συμμετοχή στις Viber κοινότητες είναι το βραβείο για όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία τις αποστολές και θέλουν να συμμετέχουν σε ειδικότερες συζητήσεις, σχετικά με τη διαστημική επιστήμη, τη μηχανική, τη βιολογία, την εξερεύνηση, τις εφαρμογές και τη ρομποτική.

Για ένα ακόμα πιο μαγευτικό, διαστημικό ταξίδι κατεβάστε μοναδικό πακέτο αυτοκόλλητων Spaceport Odyssey Viber sticker pack. Με τη λήψη των αυτοκόλλητων θα εγγραφείτε αυτόματα στο chat bot του Space Challenges και θα πάρετε μια πρώτη γεύση από όλα όσα θα μάθετε με την εφαρμογή.

Exit mobile version