Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κινητό vs υπολογιστής: Ποιος είναι τελικά ο νικητής;
PLUS

Κινητό vs υπολογιστής: Ποιος είναι τελικά ο νικητής;

Κινητό vs υπολογιστής: Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια και η μάχη μεταξύ των δύο συσκευών έχει γίνει πιο έντονη από ποτέ.

Κινητό vs Υπολογιστής: Ποιος από τους δύο έχει βρει νικητής από τη μάχη; Η απάντηση είναι το κινητό τηλέφωνο, το οποίο έχει κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα του ανθρώπου. Η δημιουργία εφαρμογών έχει διευκολύνει τη μέρα, όλων των χρηστών.

Κινητό vs Υπολογιστής: Οι νέες εφαρμογές

Κινητό vs υπολογιστής: Ποιος είναι ο νικητής αυτής της μάχης;

 

Σε έναν κόσμο τεχνολογικά πλασμένο φαίνεται πως καλούνται να ζήσουν πλέον οι νέες γενιές. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια ο υπολογιστής ήταν το εργαλείο με το οποίο πραγματοποιούσαν όλες εκείνες τις διαδικασίες που τους ήταν απαραίτητες.

Πλέον η «επέλαση» των κινητών τηλεφώνων που είναι πλήρως αναβαθμισμένα κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα η χρήση τους να έχει περιοριστεί κατά πολύ. Ένα κινητό τηλέφωνο αποτελεί πια έναν μικρό υπολογιστή. Η συγκεκριμένη συσκευή φυσικά μπορεί να μεταφερθεί πολύ πιο εύκολα ενώ και η πρόσβαση έχει γίνει πολύ απλή.

Αλλά και οι εφαρμογές πλέον είναι τέτοιες που ο καθένας μπορεί με μια απλή κίνηση να εξυπηρετηθεί αποφεύγοντας την ταλαιπωρία. Έτσι οι περισσότεροι μέσω του κινητού τους τηλεφώνου:

  • Κλείνουν τα εισιτήρια τους για τα ταξίδια

  • Παίρνουν αριθμό προτεραιότητας για τις τράπεζες

  • Ενημερώνονται για την πρόβλεψη του καιρού

  • Πραγματοποιούν τις πληρωμές του

  • Διαβάζουν βιβλία
Κινητό vs υπολογιστής: Ποιος είναι ο νικητής αυτής της μάχης;

Η χρήση μιας νέας συσκευής ή η παροχή μιας νέας υπηρεσίας έχει «λύσει τα χέρια» κυρίως εκείνων που δεν διαθέτουν χρόνο για καθυστερήσεις αλλά και των νεότερων ηλικιακά ατόμων που διαχειρίζονται τα πάντα μέσω ενός κινητού τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να παραμένουν στο ίδιο σημείο για να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις