Καρκίνος και έρωτας: Με ποια ζώδια ταιριάζει;

PLUS

Καρκίνος και έρωτας: Με ποια ζώδια ταιριάζει;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καρκίνος και έρωτας: Κάθε ζώδιο μπορεί να βρει τον ιδανικό σύντροφο, αρκεί να ταιριάζει με το δικό του.

28.02.2019 | 09:06

Καρκίνος και έρωτας: Ευαίσθητοι, αγαπησιάρηδες, με τάση στην καψούρα και τον πόνο του έρωτα αλλά και κυκλοθυμικοί, με απότομες εκρήξεις. Αυτή είναι η περιγραφή των παιδιών της Σελήνης, το πιο σημαντικό όμως είναι η διάθεση τους για να προχωρήσει το ειδύλλιο με ένα πρόσωπο. Πρώτα από όλα επιδιώκουν να νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς στη σχέση τους που θα τους παρέχει στοργή, φροντίδα και αγάπη. Είναι καλοί σαν σύζυγοι και κυρίως ως γονείς και καλύτεροι όταν έχουν μια μόνιμη σχέση!

Ας δούμε όμως πώς είναι θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Καρκίνου με κάθε ένα ζώδιο, ποιο να αποφύγει και με ποιο θα ήταν ιδανικό ζευγάρι.

Καρκίνος και έρωτας: Ποιοι είναι οι κατάλληλοι συνδυασμοί;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αρχίσει ωραία, αλλά θα τελειώσει με πόνο. Ο Καρκίνος προσπαθεί να μαζέψει τον Κριό, ωστόσο δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να ανοίξουν το δικό τους σπίτι. Αισθησιακό σεξ και φαγητό σε άφθονες δόσεις. Όμορφος συνδυασμός για οικογένεια και παιδιά, αν και πρέπει να προσέξετε μην απομονωθείτε απ’ όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αρκετά δύσκολο να συντονιστείτε. Αυτός θέλει να είναι συνέχεια έξω και με κόσμο, αντίθετα ο Καρκίνος προτιμάει το σπίτι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτά τα ζευγάρια είναι σπάνια! Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες του ζωδίου ψάχνουν ένα πιο αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Οι άντρες μια γυναίκα πιο έντονης προσωπικότητας και αυστηρή. Αν ξεχωρίσετε τους ρόλους στο σπίτι ίσως να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΛΕΩΝ

Μέτριος συνδυασμός, αρκεί να διαχωρίσετε το ποιος έχει το πάνω χέρι. Απ’ την άλλη, προσέξτε τη γκρίνιας γιατί ο Λέοντας δεν το ‘χει σε τίποτα να αποχωρήσει από αυτή τη σχέση τρέχοντας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο καρκίνος θα μάθει οργάνωση και διοίκηση μαζί του! Θα μάθει πως καλή είναι η λογική αλλά το συναίσθημα είναι ένας σημαντικός και αστάθμητος παράγοντας που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Αξίζει να κάνετε μια προσπάθεια για να είστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να τρελαθείτε λόγω της αναποφάσιστος και δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου μαζί του. Απ’ την άλλη ο καρκίνος δεν είναι και της πρωτοβουλίας, εκτός κι αν απειλείται ένα κεκτημένο σας. Επομένως θα περάσει αρκετός καιρός για να είστε μαζί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχει την τάση να σας κάνει ό, τι θέλει αλλά δε σας πειράζει γιατί βιώνετε ένα είδος μαζοχισμού μαζί του. Όσον αφορά στο σεξ, όσο πιο πολύ το κάνετε τόσο καλύτερο γίνεται! Βασιζόμενη σε αυτό το κυρίαρχο στοιχείο η σχέση θα προχωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι ζητάτε με αυτό το ζώδιο; Καλύτερα να μείνετε μόνοι σας. Εντάξει, σας έλκει αλλά μια ακόμα περιπέτεια θα είστε που θα τον κάνετε να νιώσει για λίγο αγάπη και προσοχή, μέχρι να βαρεθεί και να πάει αλλού. Μην το επιχειρήσετε καν εκτός αν θέλετε να καταλήξετε στα πατώματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ εξαρτάται τι ζώδιο είναι ο άντρας και τι η γυναίκα. Για τις γυναίκες είναι το ζητούμενο, το όνειρο ζωής ένας σοβαρός, μετρημένος και σταθερός Αιγόκερως. Για τους Καρκίνους, η επόμενη μεγάλη ήττα μετά τον Κριό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για κάποιο λόγο τον βλέπει ίσως γιατί έχει αυτήν την αίσθηση ελευθερίας, την υγιή τρέλα και κανένα ενοχικό σύνδρομο και θα θέλατε να του μοιάσετε αλλά δεν μπορείτε. Σας τρελαίνει όμως η επαναστατικότητα και η αντίφασή με την οικογένεια. Μόνο για σεξ συνιστάται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Τείνει να γίνει γραφικό αλλά κι αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, αφού είστε και οι δύο συναισθηματικά όντα που όμως εσείς εδώ θα πρέπει να αναλάβετε τον κυρίαρχο ρόλο μιας και δυο… δακρύβρεχτοι δεν γίνεται να πορευτούν!

Exit mobile version