Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μέγκι GNTM: Η πρωταγωνίστρια της “τριάδας της φωτιάς” απαντά στην Καγιά
ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Μέγκι GNTM: Η πρωταγωνίστρια της “τριάδας της φωτιάς” απαντά στην Καγιά

Μέγκι GNTM: Με την Βίκυ Καγιά τα έβαλε η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μέγκι GNTM: Μετά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου είπε πως μετάνιωσε που έβαλε το μοντέλο στο GNTM, η Μέγκι έσταξε φαρμάκι.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στο GNTM, η Μέγκι Ντρίο δήλωσε πως έγινε έξαλλη με αυτά που είπε η Βίκυ Καγιά.

Επίσης ανέφερε πως η παρουσιάστρια θα έπρεπε να χαίρεται να όλοι ασχολούνταν μαζί της καθώς έτσι ανέβηκαν τα νούμερα.

«Είμαι πάρα πολύ έξαλλη. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά που ήταν από τις αγαπημένες μου. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Δε συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη.

Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι ασχολιόνταν με μένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα», είπε η Μέγκι.

Η Βίκυ Καγιά στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε που «έδωσε» το τελικό «ναι» στην οντισιόν σε κάποιο από τα κορίτσια που μπήκαν στο παιχνίδι, απάντησε πως μετάνιωσε για την Μέγκι Ντρίο.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα ναι”στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος.

Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Μέγκι GNTM: Χολή και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Μέγκι Ντρίο πρόσφατα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και επιτέθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όταν ένα μοντέλο επιλέγει το δρόμο του μοντέλου δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει ο ρόλος της παρουσιάστριας», είπε η Μέγκι για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλίανας.

«Προσωπικά είμαι πολύ κατά να κάθονται να σου σχολιάζουν την προσωπική σου ζωή, δεν θα το επέτρεπα, γιατί δεν αφορά και κανέναν τι γίνεται στα ερωτικά του καθενός. Αφού η ίδια το δέχεται και ζει μέσα σε αυτή τη φούσκα της δημοσιότητας, είναι επιλογή της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις