Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ματίνα Νικολάου για την παρέα: Η παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτεται
LIFESTYLE

Ματίνα Νικολάου για την παρέα: Η παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτεται

Ματίνα Νικολάου για την παρέα: Η τηλεοπτική ντάμα του Νίκου Μουτσινά μας αποκαλύπτεται

Ματίνα Νικολάου για την παρέαΗ αγαπημένη «Βάνια» από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε χθες καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μας καθήλωσε στην τηλεόραση αφού η ίδια αποκάλυψε πτυχές της ζωής της που δε γνωρίζαμε. 

Συνέντευξη στοn Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στη συνέντευξη της με τον Γρηγόρη, μίλησε για τη συνεργασία και τη φιλία της με το Νίκο Μουτσινά και για τη «δικαίωση» των κόπων της, μετά από χρόνια, σε αυτόν τον χώρο. Παράλληλα, περιέγραψε πόσο εύκολο είναι μια μητέρα, μετά από ένα διαζύγιο, να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

«Έχω έναν γιο 11 ετών από έναν γάμο που έχει τελειώσει. Μένουμε στη μαμά μου. Εγώ, η μαμά και ο μικρός. Ο μπαμπάς έφυγε πριν 2,5 χρόνια. Η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν στην αρχή εύκολη.

Ζούσα αρκετά χρόνια μόνη μου ή με φίλους μου. Ωστόσο, όλα είναι μια συνήθεια. Η μητέρα μου με βοηθάει πολύ στο να μεγαλώσω το παιδί. Είναι κάτι που με ανακουφίζει», είπε, μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός και πρόσθεσε.

 

«Η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου στο να μεγαλώσω το παιδί και είναι κάτι που με ανακουφίζει. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδάκι, δεν έχω περάσει δύσκολα, συγκινούμαι με την προσφορά των ανθρώπων. Νομίζω είμαι ευαίσθητη. Όλοι λένε ότι είμαι σκληρή και δυναμική αλλά κρύβω ευαισθησία».

Μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το γιο της αλλά και τη συμβουλή που της έδωσε ο μπαμπάς της. Όπως έχει επισημάνει και η ίδια αυτή τη συμβουλή την έχει κρατήσει ως φυλακτό.

 

Η συμβουλή του μπαμπά της Ματίνας Νικολάου

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι. Η συμβουλή του πατέρα μου που “έφυγε”, αλλά πάντα , έρχεται μπροστά, είναι: “Μη , βιάζεσαι, υπομονή, όλα γίνονται στην ώρα τους”».

Ματίνα Νικολάου: Πιστεύω πως αγάπησα περισσότερο από όσο αγαπήθηκα

 

Η συνεργασία και η φιλία με το Νίκο Μουτσινά

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί και στη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσίνα και την επαγγελματική τους χημεία.

«Η Βάνια είναι ηρωίδα από την παράσταση “Κοκομπλόκο” του Νίκου Μουτσινά. Είναι μια ηρωίδα που αγαπώ πολύ και μαζί με τον Νίκο δημιουργήσαμε για την παράσταση. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να τη γνωρίσει και ο κόσμος της τηλεόρασης».

Πέραν της συνεργασίας τους τηλεοπτικά η Ματίνα και ο Νίκος μοιράζονται μία πολύχρονη δυνατή φιλία.

«Ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε, αργότερα συνεργαστήκαμε και ξανά και ξανά.  Είναι μια πολύ σημαντική φιλία για μένα και τιμώ τη φιλία μας και τη συνεργασία μας. Για μένα είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με φίλους και νομίζω πως με τον Νίκο έχουμε βρει τη “συνταγή”»!

Η φάρσα στο Νίκο Μουτσινά

Η Ματίνα λοιπόν πήρε το τηλέφωνο στα χέρια της και έκανα την πλάκα στον Νίκο!
Οι Μύγες της είπαν να του τηλεφωνήσει και να του πει πως την έπιασαν κάψες και… φασώθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ματίνα Νικολάου του τηλεφώνησε και του είπε: «Τελείωσε το γύρισμα και μου την έπεσε ο Γρηγόρης λίγο και φασωθήκαμε. Δεν ξέρω τι να κάνω». Δείτε την αντίδραση του Νίκου Μουτσινά!

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις