Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί απέκλεισαν τους Μαδριλένους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Οι Καταλανοί απέκλεισαν τους Μαδριλένους

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Επικό ματς με μια Μπαρτσελόνα που μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και έφυγε με το κεφάλι ψηλά.

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην τα έδωσε όλα σε επίπεδο παιχνιδιού, όμως όλοι υποκλίνονται γιατί είχε ψυχή.

Εδώ που τα λέμε, ούτε και ο Μέσι “υπήρχε”, δεν είδαμε κανένα από τα θεϊκά που μας έχει συνηθίσει. Όπως και να έχει, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άλωσε τη Μαδρίτη, επικρατώντας της Ρεάλ με 3-0 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1 το πρώτο ματς) για τα ημιτελικά του Copa Del Ray.

Οι Καταλανοί, με ηγέτη τον Λουίς Σουάρες, απέκλεισαν τους Μαδριλένους και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπέτις – Βαλένθια.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Ρεάλ με 3-0 στο “Μπερναμπέου” και πήρε δίκαια την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Στο 69΄ όλα τελείωσαν με το αυτογκόλ του Βαράν από γύρισμα του Ντεμπελέ και συμμετοχή στην φάση του Σουάρες, όπου σημείωσε το 11ο του γκολ απέναντι στην «βασίλισσα», στο 73΄ με πέναλτι.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1100884652234027009?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1100884652234027009&ref_url=https%3A%2F%2Fneaselida.gr%2Fathlitika%2Freal-mpartselona-0-3-tis-ekane-plaka-mesa-sto-mpernampeoy-video%2F

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα: Ο αγώνας

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαφώς καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο.

Έχασε βέβαια ευκαιρίες με τον Βινίσiους, αλλά ο Τερ Στέγκεν έσωζε την κατάσταση. Από την πλευρά της, η Μπαρτσελόνα, παρότι ήταν η ομάδα που κυνηγούσε στο σκορ, μπήκε χλωμή – χλωμή στον αγωνιστικό χώρο και δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Καταλανοί τα “πήραν”.

Κάτι έπαθε ο Λουίς Σουάρες κι άρχισε να “καθαρίζει” τους Μαδριλένους. Ο στράικερ της Μπαρτσελόνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας στο 50′ κι από κει και πέρα τα πράγματα για τους επίδοξους πρωταθλητές Ισπανίας έγιναν “παιχνιδάκι”.

Στο 69′ όλα τελείωσαν με το αυτογκόλ του Βαράν από γύρισμα του Ντεμπελέ και συμμετοχή στην φάση του Σουάρες, ενώ στο 73′ ο Ουρουγουανός άσος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε αλά Πανένκα, γράφοντας το τελικό 0-3.

Πλέον, η «Μπάρτσα» έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου που θα έχει κατακτήσει το Copa del Rey για 5 σερί χρονιές!

Αν φυσικά τα καταφέρει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις