Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: “Άγριος” καβγάς με τον Γιάννη Καλλιάνο on air (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: “Άγριος” καβγάς με τον Γιάννη Καλλιάνο on air (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Γιάννης Καλλιάνος "σφάχτηκαν" σε τηλεοπτική κόντρα με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

27.02.2019 | 12:49

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Γιάννης Καλλιάνος “σκοτώθηκαν” στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, με τους χαρακτηρισμούς να είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.

Με “καταγωγή” και οι δύο Ένωση Κεντρώων κλήθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open TV κι ενώ όλα άρχισαν ήρεμα, ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;», είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι’ αυτό έφυγες», του είπε.

Ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε, ωστόσο η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου δεν σταμάτησε να μιλάει.

Αμφισβήτησε δε ότι ο κ. Καλλιάνος είναι μετεωρολόγος. «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί, ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

«Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου συνέχισε: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

«Της είπε ο Λεβέντης “μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο”. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

Μάλιστα, στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το “Ράδιο Αρβύλα” όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

Για να απαντήσει η Μεγαλοοικονόμου: «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: “Είναι καρτούν, όχι βουλευτής”

Ο γραμματέας του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής, Θεόδωρος Μαργαρίτης σχολίασε νωρίτερα τη συμπεριφορά της βουλευτή σε άλλη εκπομπή, με “αντίπαλο” τον Γεράσιμο Γιακουμάτο. Η κ. Μεγαλοοικονόμου είχε πάλι δώσει “παράσταση” με αδιανόητες εκφράσεις.

“Το ομοφοβικό και σεξιστικό σχόλιο της Μεγαλοοικονόμου μπορεί κάποιοι να παριστάνουν ότι το υποτιμούν. Ωστόσο πρόκειται για βουλευτή… όχι για καρτούν.

Άλλη μια «γέφυρα» με την κυβερνητική πλειοψηφία μάς οδηγεί προς στην πλευρά της ανοησίας” τονίζει ο κ. Μαργαρίτης.

Δείτε ακόμη: 

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Μου έγινε πρόταση να κάνω διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα»

Μεγαλοοικονόμου σε Γιακουμάτο: «Δεν έβαλα αγγούρια γιατί δεν είστε ομοφυλόφιλος» (vid)

Exit mobile version