Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Όσκαρ 2019: Όταν οι Queen καθήλωσαν το Dolby Theatre με τον Φρέντι να κοιτάζει από ψηλά…
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ 2019: Όταν οι Queen καθήλωσαν το Dolby Theatre με τον Φρέντι να κοιτάζει από ψηλά…

Όσκαρ 2019: Η 91η τελετή απονομής των ‘Οσκαρ έγινε για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια χωρίς παρουσιαστή, ωστόσο η έναρξη με τους Queen ήταν καθηλωτική Όσκαρ 2019: Ο Μπράιαν Μέι στα 71 του χρόνια, έπαιξε το σόλο του “We Will Rock You” σηκώνοντας όρθιους όλους τους σταρ του Χόλυγουντ, με την Γκλεν Γκλοουζ στην […]

Όσκαρ 2019

Όσκαρ 2019: Η 91η τελετή απονομής των ‘Οσκαρ έγινε για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια χωρίς παρουσιαστή, ωστόσο η έναρξη με τους Queen ήταν καθηλωτική

Όσκαρ 2019: Ο Μπράιαν Μέι στα 71 του χρόνια, έπαιξε το σόλο του “We Will Rock You” σηκώνοντας όρθιους όλους τους σταρ του Χόλυγουντ, με την Γκλεν Γκλοουζ στην πρώτη σειρά να το διασκεδάζει με την καρδιά της.

Αμέσως μετά, ο Αμερικανός ‘Ανταμ Λάμπερτ –  ο οποίος μαζί με τον Μπράιαν Μέι και τον Ρότζερ Τέιλορ, τον ιστορικό ντράμερ του συγκροτήματος, έδωσε πολλές συναυλίες ως μέλος των Κουίν – τραγούδησε τον «ύμνο» των Queen “We Are the Champions”.

Αποτέλεσμα εικόνας για oscar queen

Στην αίθουσα προκλήθηκαν “ρίγη”, με τους πάντες να καταχειροκροτούν.

Ο θρυλικός Φρέντι Μέρκιουρι, τους «κοιτούσε» όλους από ψηλά, καθώς φωτογραφίες του έπαιζαν συνεχώς στην γιγαντοοθόνη πίσω από το συγκρότημα, έως τη νίκη του Ράμι Μάλεκ, στην κατηγορία του α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι.

Όσκαρ 2019: Ο έξαλλος χορός του Χαβιέ Μπαρδέμ

Ακούγοντας τους Queen, ένα πρόσωπο στο κοινό δεν έδειχνε απλά ενθουσιασμένο αλλά εκστασιασμένο!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ που, όπως όλα δείχνουν, συγκαταλέγεται στους πιο… σκληροπυρηνικούς φαν του συγκροτήματος.

Ο έξαλλος χορός του την ώρα της live εμφάνισης έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να τον παίρνουν στο ψιλό.

Queen: Το τέλος του Φρέντι Μέρκιουρι

Χάνοντας τη μάχη του με το AIDS ο τραγουδιστής των Queen έμεινε στην ιστορία για πολλούς λόγους.

Στη μάχη του Μέρκιουρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του είχε αναφερθεί ο κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι σε συνέντευξη του στο περιοδικό των Sunday Times.

Όπως λέει ο Μέι ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε σχεδόν χάσει το ένα του πόδι εξαιτίας των επιπλοκών του AIDS πολύ πριν πεθάνει το 1991 σε ηλικία 45 χρόνων.

queen1

“Το πρόβλημα ήταν στην πραγματικότητα το πόδι του. Κάποτε το έδειξε σε ένα δείπνο και τότε είπε: Ω, Μπράιαν, λυπάμαι που σε αναστάτωσα δείχνοντάς το. Και του είπα: δεν αναστατώθηκα Φρέντι, εκτός από το ότι συνειδητοποιώ ότι πρέπει να αντέξεις τόσο φοβερό πόνο”.

Ο Μέι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Μέρκιουρι δεν μπόρεσε να ζήσει περισσότερο ώστε να επωφεληθεί από το “μαγικό κοκτέιλ” των αντιρετροϊκών φαρμάκων που κυκλοφόρησαν λίγους μήνες αργότερα.

“Έφυγε λίγους μήνες πριν. Αν κρατούσε λίγο περισσότερο, θα ήταν ακόμα μαζί μας, είμαι σίγουρος” είπε ο Μέι. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε μόνος του την ασθένεια στους θαυμαστές του 24 ώρες πριν πεθάνει.

“Ίσως ο Κύριος έφερε αυτήν την πανώλη επειδή το παράνομο σεξ παραβιάζει τις Δέκα Εντολές” δήλωνε ο πλανητάρχης Ρόναλντ Ρίγκαν όταν μπορούσε να σώσει ζωές. Η ατάκα του συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη βιογραφία του.

queen2

Δείτε ακόμη: 

Ολίβια Κόλμαν: Γιατί «τρελάθηκε» το Twitter με την ομιλία της στα Όσκαρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις