Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάμελα Άντερσον: Στην Ελλάδα η σέξι ακτιβίστρια – Κατακεραυνώνει Τσίπρα, αποθεώνει Βαρουφάκη
LIFESTYLE

Πάμελα Άντερσον: Στην Ελλάδα η σέξι ακτιβίστρια – Κατακεραυνώνει Τσίπρα, αποθεώνει Βαρουφάκη

Πάμελα Άντερσον: Η άλλοτε πρωταγωνίστρια του Baywatch είναι ξανά στην Ελλάδα και οι δηλώσεις της για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου Η Πάμελα Άντερσον είναι πλέον ακτιβίστρια και ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική. Ήρθε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της εκπομπής «It’s Show Time» με τον Νίκο […]

Πάμελα Άντερσον

Πάμελα Άντερσον: Η άλλοτε πρωταγωνίστρια του Baywatch είναι ξανά στην Ελλάδα και οι δηλώσεις της για την πολιτική κατάσταση της χώρας μας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Η Πάμελα Άντερσον είναι πλέον ακτιβίστρια και ασχολείται με τα κοινά και την πολιτική.

Ήρθε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της εκπομπής «It’s Show Time» με τον Νίκο Κοκλώνη στο Open. Στο site που έχει η ίδια με ημερομηνία 24/02/2019 δημοσιεύεται μια συνέντευξή της που μιλάει για την Ελλάδα, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Pamela Anderson δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την χώρα μας.

Και στο ερώτημα αν έχει μάθει ελληνικές λέξεις λέει στην γλώσσα μας: «ΟΧΙ. Ελπίζω να το προφέρω σωστά. Θαυμάζω τους Έλληνες που είπαν ΟΧΙ στο περίφημο δημοψήφισμα αψηφώντας την ΕΕ».

Αποτέλεσμα εικόνας για pamela andersón 2018

Πάμελα Άντερσον: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συνθηκολογήσει 

«Το OXI ήταν η λέξη σύμβολο κατά της ιταλικής κατοχής όταν οι φασίστες είχαν κυριεύσει την Ελλάδα και έγινε πάλι διάσημη σαν λέξη κατά τα χρόνια της κρίσης το 2015 όταν η Ελλάδα έκανε ένα ιστορικό δημοψήφισμα όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού (61%) ψήφισε OXI καταψηφίζοντας την συμφωνία με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις τράπεζες που θα αύξανε το χρέος της Ελλάδας και θα επέβαλλε δομικές μεταρρυθμίσεις και λιτότητα με τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας. Ήταν το πιο ηρωικό γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας με χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους που για πρώτη φορά αισθάνθηκαν αξιοπρέπεια με το να πουν απλά την λέξη ΟΧΙ».

«Όμως, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να συνθηκολογήσει και την επομένη του δημοψηφίσματος ο Γιάνης Βαρουφάκης παραιτήθηκε».

Αποτέλεσμα εικόνας για pamela andersón 2018

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch περιγράφει την σημερινή εικόνα της Ελλάδας.

«Σήμερα, αν κοιτάξετε την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα περισσότερα αεροδρόμια ανήκουν σε γερμανικές εταιρείες (Fraport), το λιμάνι του Πειραιά ανήκει στους Κινέζους, οι πολίτες είναι υπερχρεωμένοι και υπάρχει παντού φτώχεια αλλά και μετανάστευση νέων ανθρώπων. Έτσι, το ΟΧΙ σημαίνει κάτι σήμερα. Είναι ένα σύμβολο το οποίο δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Στο ερώτημα ποιος είναι ο ποιος σημαντικός διάσημος Έλληνας εν ζωή η Πάμελα Άντερσον απαντάει: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης. Είπε ΟΧΙ όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και ήταν πηγή έμπνευσης για πολίτες σε όλη την Ευρώπη».

Δείτε ακόμη: 

Νέα σέξι «επίθεση» από τη Φουρέιρα: Υποδύεται την Πάμελα και γίνεται χαμός (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις