Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λούκα Κατσέλη: Η κόρη της ετοιμάζεται για “εισβολή” σε πασίγνωστη αγαπημένη σειρά (pics-vid)
LIFESTYLE

Λούκα Κατσέλη: Η κόρη της ετοιμάζεται για “εισβολή” σε πασίγνωστη αγαπημένη σειρά (pics-vid)

Λούκα Κατσέλη: Η όμορφη κόρη της, ετοιμάζεται να μπει στα σπίτια μας μέσα από πολυαγαπημένη σειρά  Η Λούκα Κατσέλη και ο Γεράσιμος Αρσένης έφεραν στον κόσμο ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει επιλέξει τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτόν των γονιών της. Στην γνωστή σειρά του Alpha το «Σόι Σου», μία Ελενίτσα θα μπει στις ζωές […]

Αμαλία Αρσένη

Λούκα Κατσέλη: Η όμορφη κόρη της, ετοιμάζεται να μπει στα σπίτια μας μέσα από πολυαγαπημένη σειρά 

Η Λούκα Κατσέλη και ο Γεράσιμος Αρσένης έφεραν στον κόσμο ένα πολύ όμορφο κορίτσι που έχει επιλέξει τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτόν των γονιών της.

Στην γνωστή σειρά του Alpha το «Σόι Σου», μία Ελενίτσα θα μπει στις ζωές των ηρώων για να τις… αναστατώσει.

Η ηθοποιός λοιπόν που θα μπει στην σειρά σύμφωνα με το zappit.gr είναι η Αμαλία Αρσένη, μοναχοκόρη του πολιτικού και πρώην υπουργού Γεράσιμου Αρσένη, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2016 και της οικονομολόγου Λούκας Κατσέλη.

Αποτέλεσμα εικόνας για αμαλία αρσένη

Η Αμαλία Αρσένη, λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο της σειράς και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Αποτέλεσμα εικόνας για αμαλία αρσένη

Σύμφωνα με τον σταθμό, το επεισόδιο όπου θα παίζει και η Αμαλία Αρσένη θα προβληθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, με τίτλο «Για μιαν Ελενίτσα».

Ποια είναι η όμορφη κόρη της Λούκας Κατσέλη;

Η 28χρονη Αμαλία Αρσένη σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο στο Smith College της Μασαχουσέτης και στο London Academy of Music & Royal Academy of Dramatic Art της Μεγάλης Βρετανίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για αμαλία αρσένη

Πρωτοανέβηκε στη σκηνή στο «Στάλερχοφ» του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, ενώ από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως:

Εξηνταβελόνης (2016)
Ο βίος του Γαλιλαίου (2015)
Top Girls (2016)
Κάσσυ (2018).

Σε συνέντευξή της στο Provocateur πριν χρόνια, η Αμαλία έλεγε ποιον άνδρα δεν θα ήθελε ο πατέρας της να “πάρει”.

Το Σόι σου: Σαρώνει σε τηλεθέαση

Η μυθοπλασία του Alpha έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές που το βλέπουν πλέον φανατικά.

Η σειρά έπαιζε απέναντι από την Επιστροφή και επίσης έπαιζε απέναντι από τα δύο πολύ δυνατά ριάλιτι του ανταγωνισμού το “Greece next top model” και το “The Voice of Greece”. Όλα αυτά τα προγράμματα ξεκινήσανε σχεδόν μαζί. Κι όμως, είχε καταφέρει να ξεπεράσει σε νούμερα ακόμα και το GNTM.

Αυτός είναι άλλωστε κι ένας από τους λόγους που το κανάλι προσπαθεί να το διατηρήσει σε ακόμα πιο ενδιαφέροντα επίπεδα με νέες “εισβολές”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις