Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντόναλντ Τραμπ: Μήνυση από πρώην συνεργάτιδά του – “Με άρπαξε και με φίλησε”
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: Μήνυση από πρώην συνεργάτιδά του – “Με άρπαξε και με φίλησε”

Ντόναλντ Τραμπ: Μια πρώην συνεργάτιδα του του έκανε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι γνωστός για τη συμπεριφορά του προς το γυναικείο φύλο, ενώ πολλές φορές δεν πρόκειται για απλά ένα “κουτσομπολιό” του κίτρινου Τύπου. Αρκετές γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η Άλβα Τζόνσον […]

Ντόναλντ Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ: Μια πρώην συνεργάτιδα του του έκανε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της

Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι γνωστός για τη συμπεριφορά του προς το γυναικείο φύλο, ενώ πολλές φορές δεν πρόκειται για απλά ένα “κουτσομπολιό” του κίτρινου Τύπου. Αρκετές γυναίκες τον έχουν κατηγορήσει για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Άλβα Τζόνσον ήταν μέλος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ, στην Αλαμπάμα.

Στη μήνυση υποστηρίζει ότι στις 24 Αυγούστου 2016, στην Τάμπα της Φλόριντα, ο Τραμπ την άρπαξε από το χέρι, δεν την άφηνε και την φίλησε στην άκρη του στόματός της, επειδή αυτή πρόλαβε να γυρίσει λίγο.

«Το δια της βίας και ανεπιθύμητο φιλί ήταν βαθιά προσβλητικό για την Τζόνσον. Της προκάλεσε ψυχολογικό τραύμα, ταπείνωση, ντροπή, απώλεια αξιοπρέπειας και άλλα», ανέφερε η μήνυση.

«Δεν το περίμενα ούτε το ήθελα. Ακόμη βλέπω τα χείλη του να πλησιάζουν το πρόσωπό μου», δήλωσε η γυναίκα στην Washington Post.

Αποτέλεσμα εικόνας για trump

«Αυτό δεν συνέβη ποτέ και έρχεται σε ευθεία αντίθεση με πολλαπλούς ιδιαίτερα αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες», ήταν η απάντηση της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Στη μήνυσή της η Τζόνσον υποστηρίζει ακόμη ότι έπεσε θύμα διακρίσεων, εργαζόμενη στην καμπάνια του Τραμπ, καθώς είναι μαύρη και την πλήρωναν λιγότερα από τους λευκούς συναδέλφους της.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν την άγγιξε”

Ο Λευκός Οίκος απέρριψε σήμερα τις κατηγορίες της 43χρονης.

«Αυτή η κατηγορία σε βάρος του είναι παράλογη» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς σε ένα email που εστάλη στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το περιστατικό αυτό δεν συνέβη ποτέ και το αντικρούουν άμεσα με τις μαρτυρίες τους πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, υψηλής αξιοπιστίας».

Δείτε ακόμη:

Απίστευτος Τραμπ – Ξέμεινε από προσωπικό και βρήκε την καλύτερη ιδέα! (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις