Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος: Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία

Κύπρος: Εγκαταλελειμμένη κατοικία ήταν η διώροφη πολυκατοικία που έπεσε στη Λευκωσία.  Στην Κύπρο κατέρρευσε τα ξημερώματα ακατοίκητη παλιά διώροφη οικοδομή σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας. Η οικοδομή, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους, είναι πλινθόκτιστη και είχε καεί πριν από αρκετά χρόνια. Στην οδό Ιπποκράτους έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, αφού μέρος της οικοδομής έχει πέσει […]

Κύπρος: Κατέρρευσε διώροφη πολυκατοικία
Κύπρος: Εγκαταλελειμμένη κατοικία ήταν η διώροφη πολυκατοικία που έπεσε στη Λευκωσία. 
Στην Κύπρο κατέρρευσε τα ξημερώματα ακατοίκητη παλιά διώροφη οικοδομή σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας. Η οικοδομή, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους, είναι πλινθόκτιστη και είχε καεί πριν από αρκετά χρόνια. Στην οδό Ιπποκράτους έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, αφού μέρος της οικοδομής έχει πέσει στο δρόμο.

Κύπρος: Τι δήλωσε το ΚΥΠΕ

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, είπε ότι αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη χρήση θερμικής κάμερας, ενώ σημείωσε πως στη σκηνή έσπευσαν μέλη της ΕΜΑΚ με τους ανιχνευτικούς σκύλους και ερευνούν το σημείο αν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος.

«Θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να μετακινήσουμε τα μπάζα, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε ότι δεν υπήρξε οποιοδήποτε άτομο εντός του κτιρίου», είπε ο κ. Κεττής. Του θέματος θα επιληφθεί ο Δήμος Λευκωσίας.

Κατάρρευση διώροφης κατοικίας στη Λευκωσία

Υπάρχουν άνθρωποι στα συντρίμμια

Προς το παρόν γίνεται έρευνα προκειμένου η ΕΜΑΚ να εντοπίσει αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος εγκλωβισμένος στο χώρο. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό, αν βρέθηκε κάποιος κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις