Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / ΣΥΡΙΖΑ: Μυστικές νυχτερινές συναντήσεις και προεκλογικός “πονοκέφαλος”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Μυστικές νυχτερινές συναντήσεις και προεκλογικός “πονοκέφαλος”

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία και πονοκέφαλοι στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η πολιτική σκηνή μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό – Μια μυστική συνάντηση προκαλεί σενάρια… Ο ΣΥΡΙΖΑ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όπως φαίνεται από τη νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με παρόντα τα μισά μέλη του υπουργικού και κομματικά στελέχη. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από […]

ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία και πονοκέφαλοι στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς η πολιτική σκηνή μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό – Μια μυστική συνάντηση προκαλεί σενάρια…

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα όπως φαίνεται από τη νυχτερινή σύσκεψη στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, με παρόντα τα μισά μέλη του υπουργικού και κομματικά στελέχη.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από δύο ώρες και ολοκληρώθηκε στις 10.30 το βράδυ.

Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώ Φωτίου, αλλά και πολλά κομματικά στελέχη όπως ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαντάς, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων που τους έπιασαν στα πράσσα για τη μάζωξη του μισού υπουργικού συμβουλίου απάντησε γελώντας: «Τώρα είστε υπερβολικοί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Θεανώ Φωτίου: «Ποια συνάντηση; Εγώ φτιάχνω τα γεμιστά»!

Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης είπε επίσης χαμογελαστά: «Εκλογές; Ποιος ασχολείται με τις εκλογές; Ασχολείται κανείς;».

Δείτε ακόμη:

Θόδωρος Μαργαρίτης: Πώς θα πας στον ΣΥΡΙΖΑ – Τα 5 βήματα

Γιώργος Παπανδρέου: Με σκληρή γλώσσα βάζει τέλος στα σενάρια για «φλερτ» με ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις