Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση Γιόχανσον και Ινσούα 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση Γιόχανσον και Ινσούα 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Παναθηναϊκός: Έτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση είναι ο Γιόχανσον και ο Ινσούα, καθώς και οι δύο παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία για τους “πράσινους”, οι οποίοι πρέπει να μην απομακρυνθούν κι άλλο από […]

26.02.2019 | 08:18

 

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση είναι ο Γιόχανσον και ο Ινσούα, καθώς και οι δύο παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία για τους “πράσινους”, οι οποίοι πρέπει να μην απομακρυνθούν κι άλλο από το στόχο της πέμπτης θέσης.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Γιόχανσον και Ινσούα

Τα χέρια του Έλληνα τεχνικού Γιώργου Δώνη «λύνονται» με δύο σημαντικές επιστροφές. Ο Γιόχανσον εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Ινσούα από την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και θα υπολογίζεται για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία των δύο βασικών μπακ επιτρέπει στον 50χρονο προπονητή να καταστρώνει τα πλάνα του για τριάδα στην άμυνα, που είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο πλάνο των “μπέμπηδων”.

Ποιοι παραμένουν στα “πίτς”

Για το ματς με το “Δικέφαλο του Βορρά” εκτός θα παραμείνει ο Κουλιμπαλί που, όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το επόμενο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ. Φυσικά εκτός είναι ο Μουνιέ, που μετά τη νέα θλάση που υπέστη θα λείψει για περίπου 2-3 εβδομάδες.

Όσο για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα έληξε και από χθες προπονείται ξανά με την υπόλοιπη ομάδα.

Exit mobile version