Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ολίβια Κόλμαν: Γιατί “τρελάθηκε” το Twitter με την ομιλία της στα Όσκαρ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολίβια Κόλμαν: Γιατί “τρελάθηκε” το Twitter με την ομιλία της στα Όσκαρ

Ολίβια Κόλμαν: Η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά Όσκαρ 2019. Η Ολίβια Κόλμαν ήταν η γυναίκα που δικαίωσε τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος αν και διεκδικούσε 10 Όσκαρ για την “Ευνοούμενη”, έφυγε από την τελετή με ένα. Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν προτεινόμενη για το βραβείο μαζί με […]

Ολίβια Κόλμαν Όσκαρ 2019

Ολίβια Κόλμαν: Η πρωταγωνίστρια της ταινίας The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου, κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα φετινά Όσκαρ 2019.

Η Ολίβια Κόλμαν ήταν η γυναίκα που δικαίωσε τον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος αν και διεκδικούσε 10 Όσκαρ για την “Ευνοούμενη”, έφυγε από την τελετή με ένα.

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν προτεινόμενη για το βραβείο μαζί με μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως την Γκλεν Κλόουζ, η οποία ήταν υποψηφία για ‘Οσκαρ συνολικά 8 φορές.

Υπήρχαν και εκπλήξεις, όπως η Lady Gaga, η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια προτεινόμενη σε αυτή την κατηγορία και η Γιαλίτσα Απακαρίτσιο του Roma, η οποία δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός.

Αποτέλεσμα εικόνας για olivia colman

Ολίβια Κόλμαν: Γκριμάτσες και “χαμένα” λόγια

Αν και η Ολίβια Κόλμαν ήταν φαβορί, φάνηκε να μην είναι προετοιμασμένη για τον λόγο της στην τελετή των Όσκαρ 2019.

Κάνοντας γκριμάτσες, οι οποίες σχολιάστηκαν λεπτομερώς στο Twitter, μπερδεύοντας τα λόγια της και ζητώντας συγγνώμη προκαταβολικά σε περίπτωση που τυχόν ξεχάσει κανέναν, η Ολίβια Κόλμαν συγκέντρωσε όλη την προσοχή κυριολεκτικά πάνω της.

«Είναι πραγματικά πολύ αγχωτικό, είναι ξεκαρδιστικό. Έχω Όσκαρ», ανέφερε η Ολίβια Κόλμαν γυρνώντας προς την πλευρά του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος είχε δακρύσει από συγκίνηση.

Δείτε το δάκρυ του Γιώργου Λάνθιμου στο 1′:35” του βίντεο:

«Γιώργο είσαι ο καλύτερος μου σκηνοθέτης στην καλύτερη ταινία, η Έμα και η Ρέιτσελ, είναι οι πιο αγαπητές γυναίκες στον κόσμο για να δουλεύεις μαζί. Μπορείτε να φανταστείτε όμως και πόσο δύσκολο ήταν. Είναι απίστευτο επίσης να είσαι στην ίδια κατηγορία μαζί με αυτές τις απίστευτες γυναίκες. Γκλεν Κλόουζ είσαι το πρότυπό μου εδώ και τόσο καιρό, δεν περίμενα να γίνουν έτσι τα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων η Ολίβια Κόλμαν.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε την οικογένειά της και φυσικά τα παιδιά της, τονίζοντας πως δεν θα τα αφήσει ξανά να μείνουν ξύπνια μέχρι τόσο αργά.

Αποτέλεσμα εικόνας για olivia colman

Η Ολίβια Κόλμαν πήρε το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου, το μοναδικό για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, The Favourite, για τον ρόλο της Βασίλισσας Άννας στην ομώνυμη ταινία.

Ολίβια Κόλμαν: Η καλύτερη ομιλία… ever 

Το Twitter ασχολήθηκε με τον μπερδεμένο λόγο της, όσο με τίποτε άλλο από τη λαμπερή βραδιά!

https://twitter.com/MoJo03/status/1099884450295566339

https://twitter.com/MoJo03/status/1099884450295566339

Δείτε ακόμη: 

Όσκαρ 2019: Καλύτερη ταινία της χρονιάς το «Πράσινο Βιβλίο»

Όσκαρ 2019: Οι νικητές, οι λαμπερές εμφανίσεις και τα κλάματα της Lady Gaga

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις