Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Το μήνυμα που έστειλε ο Φίλιππος μετά την αποχώρηση του
LIFESTYLE

Power of Love: Το μήνυμα που έστειλε ο Φίλιππος μετά την αποχώρηση του

  Ρower of Love: Ο Φίλιππος Αρβανίτης αποχώρησε από το παιχνίδι της αγάπης και μέσω social media έστειλε το πρώτο του μήνυμα. Στο Power of Love της Κυριακής ο Φίλιππος Αρβανίτης ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι. O ίδιος στο πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης, δήλωσε […]

Power of Love

 

Ρower of Love: Ο Φίλιππος Αρβανίτης αποχώρησε από το παιχνίδι της αγάπης και μέσω social media έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Στο Power of Love της Κυριακής ο Φίλιππος Αρβανίτης ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι. O ίδιος στο πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της αγάπης, δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να μην τον ψηφίσει, ενώ τα έβαλε με την παραγωγή και το μοντάζ των επεισοδίων.

«Λοιπόν επειδή έχει γίνει ένας καταιγισμός μηνυμάτων, όχι δεν ξαναγυρνάω στο παιχνίδι, ξεχάστε το. Οι ψηφοφορίες δεν μετράνε. Μη ψηφίζετε. Μη μπαίνετε στον κόπο. Δεν πρόκειται να γυρίσω. Η μόνη περίπτωση να γύρναγα είναι να μου δίνανε παραπάνω λεφτά κι αν μέσα στο συμβόλαιο μου το καινούργιο έγραφαν ότι δεν θα κόβουν και θα ράβουν τα πράγματα έτσι ώστε να με κάνουν να φαίνομαι όσο πιο μαλ@κ@ς γίνεται. Που πάει να πει, όχι δεν ξαναγυρνάω», είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Αρβανίτης σε βίντεο που ανέβασε στα instastories.

Power of Love: Δείτε την αποχώρηση του Φίλιππου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις