Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Το σημερινό επεισόδιο είναι φωτιά (vid)
LIFESTYLE

Master Chef 3: Το σημερινό επεισόδιο είναι φωτιά (vid)

Master Chef 3: Στο σημερινό επεισόδιο πρόκειται να δούμε αρκετές εκπλήξεις και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι επεισόδιο φωτιά. Το Master Chef 3 κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τους παίκτες να μας έχουν εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες.  Παράπονα, κόντρες, κλίκες, φιλίες έχθρες, όλα συγκεντρωμένα στο σπίτι του Master Chef. Τι θα δούμε στο σημερινό […]

Master Chef 3: Στο σημερινό επεισόδιο πρόκειται να δούμε αρκετές εκπλήξεις και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι επεισόδιο φωτιά.

Το Master Chef 3 κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με τους παίκτες να μας έχουν εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες.  Παράπονα, κόντρες, κλίκες, φιλίες έχθρες, όλα συγκεντρωμένα στο σπίτι του Master Chef.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

 

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε δοκιμασία, που κρύβει αρκετές εκπλήξεις. Αν κρίνουμε από το βλέμμα των παικτών όταν είδαν τα υλικά που πρέπει να μαγειρέψουν καταλαβαίνουμε πως θα δούμε πράγματα και θαύματα σήμερα.

Επίσης, είδαμε δηλώσεις της Άλκηστης, η οποία νιώθει σαν το “μαύρο πρόβατο” του παιχνιδιού, βγάζοντας παράπονο, αφού όπως δήλωσε οι απόψεις της δεν είναι σεβαστές.

Τσακωμοί στο Master Chef 3

Όμως οι κόντρες και οι εντάσεις δε σταματάνε εδώ. Αφού στο προηγούμενο επεισόδιο αφορμή για έντονο καβγά ήταν η δυσκολία του Ζαχίρ να διαβάσει τη συνταγή επειδή δε γνωρίζει καλά ελληνικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα προσπάθησε να βοηθήσει τον Ζαχίρ με αφορμή ότι ο παίκτης δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά. Αυτό θύμωσε τον Σταμάτη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η ανταλλαγή «γαλλικών».

 

 

Έξαλλη και η Γιάννα

Η Γιάννα Ρέντεση, έγινε έξαλλη με τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Δημητρίου. «Η Κωνσταντίνα πήγε και είπε στον Χαράλαμπο ότι ήθελε αυτή, τα… παίρνει η Γιάννα, τα… παίρνω κι εγώ και την ξεμπροστιάζουμε μπροστά σε όλους», είπε αρχικά η Μαρία Τσαπράνη.

«Τα πήρα στο κρανίο. Ο Χαράλαμπος δεν το ήξερε. Η Κωνσταντίνα φαινόταν ότι όλοι οι άλλοι ήταν η κακοί και αυτή το θύμα. Και της λέω “κοπελιά, θα μάθεις στη ζωή σου να τα λες τα πράγματα όπως είναι. Όπως τα ακούς, έτσι. Θες να τα μεταφέρεις, να τα μεταφέρεις. Εμείς στην περιοχή μου αυτόν τον λέμε πληροφοριοδότη ή ρουφιάνο”. Και μου λέει “δεν θα μου πεις εσύ πώς θα τα λέω, όπως θέλω θα τα λέω”. Της τραβάς μια ανάποδη ή δεν της τραβάς;», είπε η Γιάννα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις