Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Λαζόπουλος: Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ πάει στο Open Tv (vid)
LIFESTYLE

Λάκης Λαζόπουλος: Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ πάει στο Open Tv (vid)

  Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στις μικρές οθόνες και στο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έρχεται στο έρχεται στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι! Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι! Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και θα γίνει της… Τρίτης! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει στο Αλ Τσαντίρι! Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη […]

Λάκης-Λαζόπουλος.jpg

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στις μικρές οθόνες και στο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Έρχεται στο έρχεται στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι!

Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο OPEN με Αλ Τσαντίρι και Αλ Σιχτίρι! Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και θα γίνει της… Τρίτης! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει στο Αλ Τσαντίρι!

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το πιο ανατρεπτικό και ανανεωμένο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, σχολιάζοντας με το μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Το Αλ Τσαντίρι επιστρέφει

Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, μια από τις μακροβιότερες και πιο πετυχημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, θα έχει διάρκεια 3 ωρών και μια νέα ενότητα-έκπληξη, το μουσικό Αλ Σιχτίρι. Έρχεται το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και θα γίνει της… Τρίτης!

Το Open υποδέχεται το Λάκη Λαζόπουλο

Το Open TV µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράμματος που απουσίαζε για αρκετό διάστημα από την ελληνική τηλεόραση.

Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι».

Επί σκηνής μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο θα εναλλάσσονται εκλεκτοί συνάδελφοί του, µε τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν το Τσαντίρι προβαλλόταν στον Alpha.

Σχετική εικόνα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις