Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χιούστον: Βρέθηκαν δύο νεκροί στα συντρίμμια του Boeing 767
ΚΟΣΜΟΣ

Χιούστον: Βρέθηκαν δύο νεκροί στα συντρίμμια του Boeing 767

  Βρέθηκαν δύο νεκροί στα συντρίμμια του Boeing 767 στο Χιούστον, από τις Αρχές. Λίγα χιλιόμετρα από το Χιούστον, οι Αστυνομικές Αρχές ανέσυραν δύο πτώματα από τα συντρίμμια εμπορευματικού αεροσκάφους που συνετρίβη σε κόλπο,το περασμένο Σάββατο. Χιούστον: Πως έγινε η συντριβή του Boeing 767 Οι τρεις επιβαίνοντες, μέλη του πληρώματος του Boeing 767 που διαχειριζόταν η αεροπορική εταιρεία […]

Χιούστον: Βρέθηκαν δύο νεκροί στα συντρίμμια του Boeing 767

 

Βρέθηκαν δύο νεκροί στα συντρίμμια του Boeing 767 στο Χιούστον, από τις Αρχές.

Λίγα χιλιόμετρα από το Χιούστον, οι Αστυνομικές Αρχές ανέσυραν δύο πτώματα από τα συντρίμμια εμπορευματικού αεροσκάφους που συνετρίβη σε κόλπο,το περασμένο Σάββατο.

Αποτέλεσμα εικόνας για BOEING 767

Χιούστον: Πως έγινε η συντριβή του Boeing 767

Οι τρεις επιβαίνοντες, μέλη του πληρώματος του Boeing 767 που διαχειριζόταν η αεροπορική εταιρεία Atlas Air Worldwide, έχασαν την ζωή τους, όταν το εμπορευματικό αεροσκάφος συνετρίβη, καθώς προσέγγιζε στο George Bush Intercontinental Airport του Χιούστον.

Ο Μπράιαν Χόθορν, σερίφης της Κομητείας Τσέιμπερς, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Κυριακής ότι δύο πτώματα έχουν ήδη ανασυρθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί το τρίτο.

Ένα βίντεο κατέγραψε το δυστύχημα

Αποτέλεσμα εικόνας για boeing 767 DEAD

Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών Ρόμπερτ Σούμγουολτ, δήλωσε πως η υπηρεσία του ανέκτησε βίντεο με διάρκεια περίπου πέντε δευτερόλεπτα που καταγράφει τη συντριβή από το κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα επιτήρησης μιας φυλακής στην περιοχή.

Το αεροσκάφος στο βίντεο «κάνει πολύ απότομη κάθοδο» με «το ρύγχος στραμμένο προς το έδαφος», τόνισε ο Σούμγουολτ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση από τους χειριστές πως αντιμετώπιζαν κίνδυνο.

Ένας δημοσιογράφος ρώτησε, εάν θεωρεί πως πρόκειται για «κάτι περισσότερο από μια συντριβή αεροσκάφους», ο ειδικός ερευνητής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Πέρι Τέρνερ απάντησε ότι «αυτή τη στιγμή» δεν υπάρχουν υπόνοιες για κάτι διαφορετικό από ένα δυστύχημα.

Το 767 συνετρίβη στο βόρειο άκρο του Κόλπου Τρίνιτι, κοντά στη μικρή πόλη Ανάουακ, περίπου 32 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του αεροδρομίου, περί τις 12:40. Είχε απογειωθεί από το Μαϊάμι.

Είναι μια στιγμή «θλίψης για όλους μας» έκανε λόγο ο Μπιλ Φλιν, διευθύνων σύμβουλος της Άτλας, διαβεβαιώνοντας πως η εταιρεία «συνεργάζεται στενά» με τις αρμόδιες ομοσπονδιακές και τοπικές υπηρεσίες «επί του πεδίου στο Χιούστον».

Η Atlas διαχειρίζεται έναν στόλο εμπορευματικών αεροσκαφών Boeing 767 για λογαριασμό της Άμαζον, βάσει συμφωνίας που κλείστηκε το 2016.

Η Boeing 767 έστειλε ειδικούς σε τεχνικά θέματα για να συνδράμουν τα στελέχη της NTSB που διενεργούν την έρευνα για το δυστύχημα, ανέφερε η κατασκευάστρια σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις