Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης: Η 89η διοργάνωση πλησιάζει (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης: Η 89η διοργάνωση πλησιάζει (vid)

Στις 7 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης ή αλλιώς η 89η οργάνωση του θεσμού των αυτοκινήτων! Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και η μεγάλη ημέρα – ωδή στα αυτοκίνητα πλησιάζει. Η φημισμένη διοργάνωση στον χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας των οχημάτων θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την […]

Στις 7 Μαρτίου η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης ή αλλιώς η 89η οργάνωση του θεσμού των αυτοκινήτων!

Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και η μεγάλη ημέρα – ωδή στα αυτοκίνητα πλησιάζει.

Η φημισμένη διοργάνωση στον χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας των οχημάτων θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, την Τρίτη 5 Μαρτίου και την Τέταρτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων μοντέλων και των τεχνολογιών στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στον χώρο του αυτοκίνητου τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που καταναλώνουν βενζίνη είτε ντίζελ σταδιακά θα αποσυρθούν από την παραγωγή και τη θέση τους θα πάρουν οι ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν άμεσα την ισχύ και την ροπή τους, χωρίς να εκπέμπουν επικίνδυνους ρύπους.

Δύο κινέζικες εταιρείες θα αποκαλύψουν τα νέα ηλεκτρικά τους μοντέλα. Πρόκειται για τις Aiways και Arcfox, οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη τους και στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Aiways θα αποκαλύψει το U5, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη φέτος. Η Arcfox, εταιρεία που ανήκει στον κινεζικό ομιλο Daimler- Beijing Auto (BAIC), θα παρουσιάσει δυο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις